Antwoordkeuzen combineren of verbergen

U kunt antwoordkeuzen combineren of verbergen in een diagram bij gesloten vraagtypen waarbij slechts één antwoordkeuze is toegestaan.

Antwoordkeuzen combineren of verbergen:

1. Ga naar de sectie Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Blader naar het diagram waarvoor u antwoordkeuzen wilt verbergen.
  3. Klik op de antwoordkeuze in de gegevenstabel onder het diagram.
  4. Selecteer Combineren met... of Verbergen en opnieuw berekenen. Wij berekenen de gegevens dan opnieuw voor u. (Als u deze optie niet ziet, is de functie niet beschikbaar voor het vraagtype.)
  5. Als u wilt combineren, selecteert u de antwoordkeuzen en wijzigt u de naam van het label.

Als u het combineren of verbergen van antwoordkeuzen ongedaan wilt maken, klikt u op de desbetreffende antwoordkeuze en selecteert u Combineren van gegevens ongedaan maken of klikt u op Show onder de gegevenstabel.

Het combineren en verbergen van antwoordkeuzen is alleen van invloed op de weergave van uw diagrammen en niet op de onbewerkte gegevens of het enquêteontwerp.

TIP!Selecteer Antwoordopties met nul reacties op het tabblad Weergaveopties om antwoordkeuzen te verbergen die geen enkele reactie hebben ontvangen.
U kunt antwoordkeuzen combineren of verbergen in een diagram bij gesloten vraagtypen waarbij slechts één antwoordkeuze is toegestaan.