Zo koopt u industriebenchmarks

BEPERKTE BESCHIKBAARHEID: Industriebenchmarks zijn alleen beschikbaar in de Verenigde Staten, in het Engels, bij gebruik van USD.

Met benchmarks krijgen uw enquêteresultaten meer context doordat u ze kunt vergelijken met die van andere gebruikers die dezelfde vragen uit de vragenbank hebben gesteld als u. U kunt Industry Benchmarks kopen voor specifieke vergelijkingsgroepen om te verfijnen welke typen organisaties worden opgenomen in een benchmark, zoals een land of een bedrijfstak.

Twee grote kolommen. Aan de linkerkant staat een voorbeeldvraag: "Met welke bedrijfstak wilt u uw enquêteresultaten vergelijken?" gevolgd door 11 knoppen met daarop tekst over de bedrijfstak en de geselecteerde non-profitknop. In de rechterkolom staat de koptekst "Uw benchmark", een subkoptekst "Non-profit" met daaronder "Details" en vier opsommingstekens en onderaan een groene knop "Benchmark activeren".

Elke SurveyMonkey-klant heeft toegang tot gratis Global Benchmarks. Bij een Enterprise-abonnement krijgt iedereen in uw team echter ook één betaalde benchmark voor een bedrijfstak gratis.

Uw gratis benchmark claimen:

1. Meld u aan bij uw SurveyMonkey-account.
  2. Ga naar deze pagina voor benchmarkactivering om uw bedrijfstak te kiezen.
  3. Klik op Benchmark activeren om de deal te sluiten.
  4. Klik op Benchmark weergeven. Nu kunt u uw enquêteresultaten vergelijken met andere bedrijven zoals die van u.

Benchmarks zijn momenteel alleen beschikbaar in het Engels, dus u moet uw accounttaal wijzigen naar het Engels om uw gratis benchmark te claimen.

Tip: maakt u zich geen zorgen als u een ander abonnement hebt. U kunt nog steeds Industriebenchmarks kopen in onze winkel. En u kunt gratis Global Benchmarks krijgen. U hoeft alleen maar vragen met benchmarks in uw enquête te gebruiken om gratis benchmarks in uw resultaten weer te geven.

Een diagram voor werknemersbetrokkenheid gecentreerd op de subkop Architectuur, Reclame en Ontwerp met een vervolgkeuzemenu naar drie benchmarkenquêtes voor kwartaal 1, kwartaal 2 en kwartaal 3.

U moet ten minste één betaalde benchmark in uw account hebben om gegevens voor Mijn benchmarks te zien.

Zo gaat u naar Mijn benchmarks:

1. Meld u aan bij uw SurveyMonkey-account.
  2. Klik op uw gebruikersnaam in de rechterbovenhoek om naar Mijn benchmarks te gaan.

Op de pagina Mijn benchmarks worden uw benchmarks geordend per vragenset, vergelijkingsgroep en benchmarkenquêtes.

• Vragenset: de groep vragen die u hebt gekocht. De naam van de vragenset wordt weergegeven in de donkergrijze koptekst, zoals Feedback over evenementen, Net Promoter® Score of Werknemersbetrokkenheid.
  • Vergelijkingsgroep: dit zijn de verschillende kenmerken (land, bedrijfstak, organisatiegrootte enz.) die u hebt gekozen voor de benchmark, zoals zorgbedrijven of architectuur, reclame en ontwerp.
  • Benchmarkenquêtes: onder elke vergelijkingsgroep vindt u uw benchmarkenquêtes. Dit zijn alle enquêtes waarbij u ten minste één van de vragen uit de vragenset gebruikt.

Op de pagina Mijn benchmarks ziet u de volgende knoppen:

• Vragen bekijken: bekijk wat er in de vragenset zit die u hebt gekocht. U kunt deze vragen aan een enquête in uw account toevoegen via de Vragenbank en vervolgens benchmarks bekijken in de sectie Resultaten analyseren van de enquête.
  • Benchmark weergeven: bekijk een voorbeeld van hoe de sectie Resultaten analyseren van een enquête er uitziet. Als u op deze knop klikt, maken we een lege enquête voor u op basis van een sjabloon die de vragenset bevat die u hebt gekocht, plus aanvullende vragen zonder benchmarks, zodat u een beter idee krijgt van hoe een volledige enquête eruitziet. De enquêtetitel begint met "Voorbeeld van benchmarks", zodat u deze eenvoudig kunt herkennen in uw account en benchmarks kunt bekijken wanneer u maar wilt.
  • Enquête maken: maak binnen enkele seconden een enquête met de vragen die u hebt gekocht. Als u op deze knop klikt, maken we een lege enquête voor u op basis van een sjabloon die de vragenset bevat die u hebt gekocht, plus aanvullende vragen zonder benchmarks. In de sectie Enquête ontwerpen van de enquête kunt u vragen verwijderen die u niet in de enquête wilt gebruiken of uw eigen vragen toevoegen.
  • Gegevens downloaden: download een CSV met benchmarkgegevens.

Tip: lees Benchmarks weergeven in enquêteresultaten voor meer informatie over het analyseren van uw resultaten.

Feedback over evenementen, Net Promoter Score en koptekst Werknemersbetrokkenheid op de eerste rij. Voorbeeldvragen met een benchmarkinggegevensdiagram op de tweede rij en een tabel met vergelijkingsgroepen met bedrijfstakgegevens met jaarprijs op de derde rij.

Door benchmarks bladeren en deze kopen:

1. Ga naar de Benchmarkswinkel.
  2. Kies boven aan de pagina een vragenset om aan de slag te gaan, zoals Feedback over evenementen, Net Promoter® Score of Werknemersbetrokkenheid.
  3. Klik op Alle vragen weergeven om de vragen met benchmarks te bekijken die bij uw aankoop inbegrepen zijn.
  4. Blader door de beschikbare vergelijkingsgroepen. Als u er een vindt waarin u geïnteresseerd bent, klikt u op + Aan winkelmandje toevoegen.
  5. Als u klaar bent om door te gaan, klikt u in de rechterbovenhoek op het Winkelmandje en vervolgens op Bestelling controleren.
  6. Vul uw gegevens in en klik op Uw order verzenden.

Tip: als u een voorbeeld van benchmarks wilt weergeven, maakt u een enquête met benchmarks op basis van een sjabloon en gaat u rechtstreeks naar de sectie Resultaten analyseren van de enquête. U hoeft het enquêteontwerp niet te bewerken of reacties te verzamelen om benchmarks weer te geven.

Op dit moment is de Benchmarkswinkel alleen beschikbaar in het Engels en in USD. Als u in een andere valuta wilt betalen, gaat u naar de winkel en neemt u contact met ons op.

Benchmarkgegevens zijn alleen beschikbaar voor bepaalde vragenbankvragen. Als u op zoek bent naar een vragenset of vergelijkingsgroep die niet wordt vermeld, of als u aanvullende vragen hebt, kunt u rechtsboven in de hoek van de Benchmarkswinkel contact met ons opnemen.

Betaalde benchmarks vormen een jaarabonnement dat losstaat van uw SurveyMonkey-abonnement. De prijzen voor benchmarks variëren, afhankelijk van de vragenset en vergelijkingsgroepen die u kiest. De kosten stijgen doorgaans voor specifiekere vergelijkingen, aangezien de gegevens moeilijker te verkrijgen zijn. Blader door de Benchmarkswinkel om onze huidige prijzen te bekijken.

• Wanneer kan ik mijn betaalde benchmarks zien?
  • Moet ik elke vraag in mijn enquête gebruiken?
  • Kan ik vragen met benchmarks bewerken?
  • Hoe vaak worden benchmarkgegevens vernieuwd?
  • Kan ik benchmarks voor elke enquête weergeven?
  • Kunnen mensen in mijn team mijn benchmarks zien?