ENTERPRISE-FUNCTIE: Neem contact op met de afdeling Sales als u geïnteresseerd bent. Als u al een Enterprise-account hebt, neemt u contact op met uw Customer Success Manager.

Op het tabblad Activiteiten kunnen primaire beheerders en beheerders van teams met eenmalige aanmelding (SSO) zien wat er allemaal gebeurt in hun Enterprise-team.

De activiteiten voor uw team weergeven:

1. Selecteer Mijn team in het bovenste navigatiemenu.
  2. Selecteer Activiteiten.
Afbeelding van Enterprise-activiteit. Er is een datum, tijd, activiteitbeschrijving, roltoewijzing, e-mail en locatie voor elk lid. Er is ook een plek om leden te filteren op gebruikersnaam of e-mailadres en datums. Er is een knop voor exporteren naar .csv.

In het activiteitenlog worden de datum en tijd van een actie, de naam van het teamlid, een overzicht van wat er is gebeurd en de locatie van de activiteit geregistreerd. Dit onderdeel bevat alleen de laatste drie jaar aan gegevens.

U kunt filters toepassen om een lid, een begindatum en een einddatum te specificeren. Als u een filter hebt toegepast, kunt u op Filters wissen klikken om het log opnieuw in te stellen, zodat alle activiteiten worden weergegeven.

Exporteer uw enquêteresultaten naar een CSV-bestand (door komma's gescheiden waarden). Klik op Exporteren naar .CSV om het bestand naar uw computer te downloaden. CSV-exports worden geopend in spreadsheetprogramma's, zoals Excel of Numbers.