Accounts consolideren voor Enterprise

Enterprise-functie: accountconsolidatie is alleen beschikbaar voor accounts met Amerikaanse datacenters.

Met uw Enterprise-abonnement kunt u samenwerken, gebruikers indelen per afdeling of project, accountgebruik bijhouden en het team toegang geven tot aangepaste huisstijlfuncties. Meer informatie over Enterprise-instellingen.

Als u aan de slag wilt gaan, moet u eerst accounts binnen uw Enterprise-team consolideren.

• Woordenlijst voor het consolideren van accounts

De primaire beheerder moet gebruikers uitnodigen voor de Enterprise-account. Dit geldt voor zowel nieuwe gebruikers als gebruikers met een bestaande SurveyMonkey-account. Het is aan te raden om uw teamleden uit te leggen wat ze mogen verwachten tijdens het consolidatieproces.

Dit is een e-mailsjabloon om de stappen uit te helpen leggen:

• Briefsjabloon

Als u de primaire beheerder of beheerder van een team bent, kunt u anderen uitnodigen om lid te worden van uw team en bestaande licenties van het team beheren via het gedeelte Mijn team van uw account.

Mijn team is de centrale plaats waar u teaminformatie vindt.

1. Meld u aan met de accountinformatie die u van uw onboardingspecialist hebt gekregen.
  2. Klik op Mijn enquêtes om de hoofdnavigatie weer te geven.
  3. Klik op Mijn team.

Tip: instructies voor het uitnodigen van gebruikers voor uw Enterprise-account zijn ook te vinden in uw eGuide voor onboarding.

Mensen via e-mail uitnodigen voor uw team:

1. Ga naar Mijn team.
  2. Selecteer Gebruikers toevoegen.
  3. Kies Een uitnodiging per e-mail verzenden.
  4. Voer de e-mailadressen in van de personen die u wilt uitnodigen. Voer meerdere adressen in die worden gescheiden door komma's, of plaats elk e-mailadres op een aparte regel.
  5. Pas de e-mail aan.
  6. Klik op Uitnodigingen verzenden.

U kunt een registratiepagina activeren en de URL delen met anderen, zodat ze op eigen houtje lid kunnen worden van uw team. Iedereen met de koppeling kan zijn of haar e-mailadres invoeren en zichzelf een uitnodiging sturen.

Een registratiepagina maken:

1. Ga naar Mijn team.
  2. Klik op Gebruikers toevoegen.
  3. Kies Een registratiepagina instellen.
  4. Voer in het veld voor het maximale aantal registraties een limiet in voor het aantal personen dat zich kan registreren.
  5. Klik op Opslaan en activeren.
  6. Kopieer de koppeling en deel deze.

Tip: bekijk en beheer verschillende leden in uw team, inclusief hun rollen en status in Gebruikers beheren.

Om lid te worden van het Enterprise-team, moeten de personen die uitgenodigd hebt de uitnodiging accepteren. SurveyMonkey wordt geopend in hun browser en ze worden gevraagd of ze een SurveyMonkey-account willen maken of omzetten.

Tip: als u lid wordt van het Enterprise-team, gaan er geen gegevens verloren en live enquêtes worden niet onderbroken.

Klik op Een account maken.

Volg de stappen om uw account te maken, waaronder het instellen van een gebruikersnaam, een wachtwoord en uw voorkeuren.

Klik op Account omzetten.

Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in om u aan te melden bij uw account.

Uw account wordt nu samengevoegd met onze SurveyMonkey Enterprise-account.

De primaire Enterprise-beheerder moet de teamaccountgegevens doorgeven aan de onboardingspecialist.

Onboardingspecialisten hebben vervolgens goedkeuring nodig van de primaire beheerder van het teamaccount voordat hun team naar het Enterprise-account kan worden verplaatst.

U kunt zich nu aanmelden bij uw Enterprise-teamaccount. Meer informatie over Enterprise-functies.

Hieronder ziet u een aantal veelvoorkomende vragen samen met mogelijke oplossingen.

• Wat gebeurt er met mijn enquêtes en gegevens?
  • Kan ik mijn account consolideren als ik naar een ander datacenter verhuis? Bijvoorbeeld: ik wil mijn individuele account (in het datacenter in de VS) verplaatsen naar het datacenter in de EU.
  • Hoelang duurt het om accounts te consolideren?
  • Raak ik gegevens kwijt tijdens een consolidatie?
  • Wat gebeurt er met actieve enquêtes tijdens een consolidatie?

Als u vragen hebt of meer hulp nodig hebt tijdens het consolidatieproces, neemt u contact op met uw onboardingspecialist of ons ondersteuningsteam.