Vraag van type Vervolgkeuzemenu

Een vraag van het type Vervolgkeuzemenu heeft een gesloten einde. Respondenten kunnen één antwoordkeuze kiezen uit een lijst in een vervolgkeuzemenu.

Dit vraagtype toevoegen:

1. Sleep Vervolgkeuzemenu vanuit de sectie Bouwen naar uw enquête.
  2. Voer in de velden met de naam Antwoorden elke antwoordkeuze in. Bij een lange lijst kunt u de antwoordopties kopiëren en plakken.
  3. Configureer de overige opties.
  4. Klik op Opslaan.

U kunt uw vraag een score geven om van uw enquête een quiz te maken. Meer info: Quizzen

Bekijk voordat u uw enquête verzendt een voorbeeld van uw enquêteontwerp. Zo weet u hoe uw enquête bij respondenten wordt weergegeven.

Respondenten kunnen hoogstens één antwoord kiezen bij de vraag van het type Vervolgkeuzemenu.

Omdat maar één antwoord is toegestaan, zijn vragen van het type Vervolgkeuzemenu gemakkelijk te analyseren. U kunt filter- en vergelijkingsregels maken om uw enquêteresultaten op te splitsen. Elk diagramtype is beschikbaar voor deze vraag.