U kunt enquêtegegevens exporteren om een offline exemplaar van uw enquêteresultaten te downloaden. Met onze voorbeeldexports kunt u beter kiezen welke exportindeling voor u het handigst is. Voorbeeldexports bekijken »

Heeft uw enquête meer dan 100.000 reacties of is het totale aantal respondenten vermenigvuldigd met het aantal vragen meer dan 100.000, dan zijn alleen CSV-exports beschikbaar.

Alle enquêteresultaten exporteren:

1. Ga naar de sectie Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Klik op Opslaan als boven aan de pagina.
  3. Klik op Bestand exporteren.
  4. Selecteer een exporttype: Alle overzichtsgegevens, Alle reactiegegevens of Alle individuele reacties.
  5. Kies een exportindeling, selecteer uw exportopties en klik op Exporteren.
  6. Klik onder Exports in de linkerzijbalk op de export om het bestand te downloaden naar uw computer. Exports worden hier 14 dagen lang opgeslagen.

Het bestand dat u downloadt, kan een gecomprimeerd bestand zijn, ook wel een zip-bestand genoemd. Nadat u het bestand hebt gedecomprimeerd of uitgepakt, kunt u de bestanden met uw enquêteresultaten openen.

Tip: volg deze tips als u problemen ondervindt bij het exporteren van uw enquêteresultaten.

Exports van overzichtsgegevens bieden u een presentatieklaar overzicht van uw enquêteresultaten per vraag, ook wel vragenoverzicht genoemd. Er zijn verschillende indelingen beschikbaar:

• PDF
  • PPT
  • XLS
  • CSV

Met exports van reactiegegevens kunt u bekijken hoe elke respondent de enquête heeft beantwoord. Dit exporttype is ook handig als u onbewerkte gegevens nodig hebt om diagrammen te maken of uw eigen analyses uit te voeren. Er zijn verschillende indelingen beschikbaar:

• XLS
  • PDF
  • CSV
  • SPSS

Voor alle individuele reacties kunt u dezelfde exportindelingen gebruiken. Het is ook mogelijk om een afzonderlijke individuele reactie te exporteren naar een PDF-bestand. Klik in het tabblad Individuele reacties op de optie Exporteren naast de reactie.