U kunt uw aangepaste diagrammen exporteren en deze gebruiken in presentaties, verzenden via e-mail of delen op elke gewenste locatie. Aangepaste diagrammen kunnen niet worden geëxporteerd naar een CSV- of XLS-bestand.

U kunt een individueel diagram exporteren of alle diagrammen tegelijk:

• Als u een afzonderlijk diagram wilt exporteren in de PNG-indeling, klikt u op Opslaan als direct boven het vraagdiagram en kiest u Alleen vraagdiagram.
  • Als u alle diagrammen wilt exporteren, klikt u op Opslaan als bovenaan de pagina en klikt u op Bestand exporteren. Selecteer Alle overzichtsgegevens. Kies de indeling PDF of PPT.

U kunt de diagrammen downloaden naar uw computer door op de gewenste export te klikken in het menu }Exports in de linkerzijbalk. Exports worden hier 14 dagen lang opgeslagen.

Tip: u kunt uw enquêteresultaten en aangepaste diagrammen delen per URL. De gegevens in de diagrammen worden bijgewerkt terwijl de enquête reacties verzamelt.