Aangepast dankwoord

Meld u aan om te zien of deze functie onderdeel is van uw abonnement.

U kunt een aangepast dankwoord toevoegen aan het einde van uw enquête. Dit is te zien als iemand de enquête voltooit. Als u een enquêtevoorbeeld bekijkt, wordt er geen aangepast dankwoord weergegeven, aangezien dit een verzamelprogrammaoptie is en geen enquêteontwerpoptie.

Gebruikt u het verzamelprogramma voor Facebook Messenger of kioskenquête, of koopt u afgestemde reacties via Audience, dan kunt u geen dankwoord toevoegen aan uw enquête.

Een aangepast dankwoord toevoegen:

1. Ga naar de sectie Reacties verzamelen van uw enquête.
  2. Klik op de naam van het verzamelprogramma en open de verzamelprogrammaopties. Mogelijk moet u klikken op Geavanceerde opties weergeven.
  3. Schakel Aangepast dankwoord (voorheen Pagina met dankwoord) in.
  4. Pas het bericht aan. Uw wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

Uw aangepaste dankwoord mag uit maximaal 2000 tekens bestaan.

TIP! Als u meer dan één verzamelprogramma gebruikt om uw enquête te verspreiden, moet u een aangepast bedankbericht instellen voor elk verzamelprogramma.

Respondenten zien uw aangepaste bedankbericht nadat ze op de knop Gereed aan het einde van uw enquête hebben geklikt. De opmaak van uw aangepaste bedankbericht komt overeen met het thema van uw enquête en ziet er dus hetzelfde uit als elke andere pagina in uw enquête.

Nadat ze op de secundaire knop Gereed op uw pagina met dankwoord hebben geklikt, krijgen respondenten de eindpagina van uw enquête te zien.

Enquêtereacties worden verzonden als een respondent op de knop Gereed klikt op de laatste pagina van uw enquête. Respondenten hoeven niet op de knop Gereed op de pagina met uw aangepast bedankbericht te klikken om hun reacties in te dienen.

Nadat ze op de knop Gereed aan het einde van uw enquête hebben geklikt, krijgen respondenten de eindpagina van uw enquête te zien.

Als voor uw enquête maar één reactie per computer is toegestaan, zien respondenten die opnieuw toegang tot de enquête proberen te krijgen, het volgende bericht: U hebt al deelgenomen aan deze enquête.

Als u de URL voor eigen merkgebruik in uw verzamelprogramma gebruikt en maar één reactie per computer toestaat, worden respondenten rechtstreeks naar uw aangepaste dankwoord geleid als ze hun reactie al hebben verzonden.

Respondenten opnieuw toegang tot hun enquêtereacties geven:

U kunt de SurveyMonkey-branding verwijderen die mogelijk op de eindpagina van de enquête wordt weergegeven als u de URL voor eigen merkgebruik (research.net) gebruikt voor uw verzamelprogramma.

Mogelijk moet u ook de SurveyMonkey-voettekst verwijderen uit uw enquêteontwerp.