Enquêtes overplaatsen naar een ander account

Artikel

Enquêtes overplaatsen naar een ander account

Overgeplaatste enquêtes ontvangen

Betaalde functie
Meld u aan om te zien of deze functie onderdeel is van uw abonnement.

Bij overplaatsen wordt de hele enquête, inclusief verzamelprogramma's en reacties, naar een ander account verplaatst en uit uw account verwijderd. U kunt een of meer enquêtes uit uw account overplaatsen naar een ander betaald account, op voorwaarde dat beide accounts gegevens opslaan in hetzelfde datacenter. Het is niet mogelijk om accounts over te plaatsen tussen datacenters.

Eén enquête overplaatsen

De overgeplaatste enquêtes worden meteen uit uw account verwijderd. Het kan een paar minuten duren tot de enquêtes te zien zijn in het account waar u deze naartoe hebt gestuurd.

Eén enquête overplaatsen:

  1. Ga naar de pagina Mijn enquêtes in uw account.
  2. Klik op het pictogram Meer rechts van de enquête die u wilt overplaatsen.
  3. Kies Enquête overplaatsen.
  4. Voer de gebruikersnaam en het e-mailadres in voor het account dat u wilt overplaatsen. Als u in een team zit, kiest u Overplaatsen naar een teamlid of Overplaatsen naar iemand buiten mijn team en voert u de vereiste info in.
  5. Klik op Overplaatsen.

Meerdere enquêtes overplaatsen

Enquêtes in bulk overplaatsen

Betaalde functie
Meld u aan om te zien of deze functie onderdeel is van uw abonnement.

De overgeplaatste enquêtes worden meteen uit uw account verwijderd. Het kan een paar minuten duren tot de enquêtes te zien zijn in het account waar u deze naartoe hebt gestuurd.

Een of meer enquêtes overplaatsen:

  1. Ga naar de pagina Mijn enquêtes in uw account.
  2. Schakel de selectievakjes in naast de namen van de enquêtes die u wilt overplaatsen. U kunt maximaal 500 enquêtes tegelijk overplaatsen.
  3. Klik in het menu dat onderaan de pagina verschijnt op Overplaatsen.
  4. Voer de gebruikersnaam en het e-mailadres in voor het account dat u wilt overplaatsen. Als u in een team zit, kiest u Overplaatsen naar een teamlid of Overplaatsen naar iemand buiten mijn team en voert u de vereiste info in.
  5. Klik op Overplaatsen.

Als u een groot aantal enquêtes overplaatst, worden ze mogelijk tijdelijk als uitgeschakeld weergegeven in Mijn enquêtes totdat de overplaatsing is voltooid. Enquêtes die worden overgeplaatst, kunnen niet worden bewerkt of beheerd.

Beperkingen

Het is niet mogelijk om enquêtes over te plaatsten:

Meldingen en overplaatsingsgeschiedenis

Betaalde functie: de overplaatsingsgeschiedenis en meldingen zijn alleen beschikbaar bij sommige betaalde abonnementen.

Meldingen

We verzenden e-mailmeldingen wanneer meerdere enquêtes tegelijk worden overgeplaatst. Dit is wat elke persoon ontvangt:

MeldingAccount dat enquêtes overplaatstAccount dat enquêtes ontvangt
De overplaatsing is gestart
Er zijn problemen met de overplaatsing
Enquêtes zijn naar uw account overgeplaatst

Overplaatsingsgeschiedenis

Als u alle enquêtes wilt bekijken die u de afgelopen 30 dagen tegelijk hebt overgeplaatst, gaat u naar Mijn enquêtes en selecteert u Overplaatsingsgeschiedenis bekijken. Deze lijst bevat geen enquêtes die u afzonderlijk hebt overgeplaatst (door het pictogram Meer te selecteren op de pagina Mijn enquêtes) of enquêtes die naar u zijn overgeplaatst.

De gevolgen van overplaatsingen voor enquêtes

Gedeelde enquêtes

U kunt alleen enquêtes overplaatsen waarvan u de eigenaar bent. Als u een gedeelde enquête naar een ander account in uw team overplaatst, wordt de enquête nog steeds gedeeld met dezelfde mensen.

Als u een gedeelde enquête overplaatst naar een account buiten uw team, hebben mensen geen toegang tot uw enquête meer.

Wilt u de eigenaar blijven van de enquête? In plaats van overplaatsen, kunt u een kopie van het enquête-ontwerp naar een ander account verzenden en zo eigenaar blijven van de enquête, verzamelprogramma's en resultaten.

Actieve enquêtes

Open enquêtes, ook wel actieve enquêtes genoemd, blijven reacties verzamelen terwijl deze worden overgeplaatst naar het nieuwe account.

Enquêtes met respondentverificatie

Als respondentverificatie is ingeschakeld, blijft dit ingeschakeld als de enquête naar een ander account in uw team wordt overgeplaatst.

Als u een enquête met respondentverificatie overplaatst naar een account buiten uw team, wordt respondentverificatie uitgeschakeld. Iedereen die de koppeling opent, krijgt een bericht over een gesloten enquête.