Enquêtes kunnen niet worden opgemaakt met HTML. Maar u kunt de RTF-editor gebruiken om tekst op te maken of om afbeeldingen, video's of hyperlinktekst toe te voegen.

HTML-opmaak was beschikbaar in ons oude ontwerphulpmiddel, dus misschien ziet u wel wat HTML in sommige bestaande enquêtes als u al een tijdje een klant bent van SurveyMonkey. Als u echter een vraag bewerkt die HTML bevat, wordt slechts een deel van de HTML-codes ondersteund wanneer u de wijzigingen opslaat.

• Ondersteunde codes
  • Ondersteunde kenmerken
  • Ondersteunde eigenschappen voor het kenmerk Style

Voor sommige onderdelen van uw enquête kan HTML wel deels worden gebruikt:

VeldHTML toegestaan
Uitnodiging per e-mailVoor de opmaak van het aangepaste HTML-bericht kan alle HTML worden gebruikt.
Aangepast dankwoordVoor dit veld kunt u eenvoudige HTML gebruiken, zodat u tekst vet, onderstreept en cursief kunt weergeven.
Aangepaste diskwalificatieVoor dit veld kunt u eenvoudige HTML gebruiken, zodat u tekst vet, onderstreept en cursief kunt weergeven.
Bericht over gesloten enquêteDit bericht wordt weergegeven als een verzamelprogramma de einddatum en -tijd of de reactielimiet bereikt, of als u een verzamelprogramma handmatig sluit. Voor dit veld kunt u eenvoudige HTML gebruiken, zodat u tekst vet, onderstreept en cursief kunt weergeven.