Tags toevoegen aan reacties

Meld u aan om te zien of deze functie onderdeel is van uw abonnement.

Tags maken en toevoegen

U kunt tags maken en gebruiken om reacties op een vraag met tekstantwoorden te categoriseren.

Als u tags hebt toegewezen aan uw reacties, zijn deze zichtbaar op het tabblad Overzichtsgegevens van vragen of wanneer u afzonderlijke reacties bekijkt.

Een tag maken:

1. Schuif in de sectie Resultaten analyseren naar een vraag met tekstantwoorden.
  2. Ga naar het tabblad Tags.
  3. Klik op +Nieuwe tag.
  4. Voer een naam in voor uw tag en kies een kleur om de tag gemakkelijk te herkennen.
  5. Klik op Opslaan.

Tags toevoegen aan reacties:

1. Ga naar het tabblad Reacties.
  2. Gebruik de selectievakjes om reacties te selecteren.
  3. Klik op Tags toevoegen en selecteer de tags die u op de geselecteerde reacties wilt toepassen.
  4. Klik op Toepassen.

Tags beheren

Als u tags hebt toegevoegd aan uw reacties, kunt u op het tabblad Tags het totale aantal tags bekijken dat u voor de vraag hebt gemaakt. Op dit tabblad kunt u ook tags bewerken en verwijderen.

Als u een tag wilt verwijderen, klikt u in het tabblad Reacties op Tags toevoegen naast een reactie en deselecteert u de tag die u wilt verwijderen.

U kunt een tag alleen toepassen op een vraag waaraan deze is toegevoegd. Als u dezelfde tag wilt gebruiken voor een andere vraag, moet u een afzonderlijke tag toevoegen voor die vraag.

Filteren op tags

U kunt tekstantwoorden binnen een vraag of binnen uw hele enquête filteren op tag.

• Binnen een vraag filteren
  • Filteren binnen een hele enquête

Tags exporteren

Exports

Betaalde functie
Meld u aan om te zien of deze functie onderdeel is van uw abonnement.

U kunt reacties op open vragen en toegevoegde tags exporteren. Als u enquêteresultaten wilt exporteren, hebt u een betaald abonnement nodig.

• Een afzonderlijke vraag exporteren
  • Alle vragen exporteren
  • Een tag exporteren