Nieuws over aanmelding bij SurveyMonkey

Artikel

Nieuws over aanmelding bij SurveyMonkey

We vernieuwen de manier waarop u zich aanmeldt bij SurveyMonkey om het aanmelden eenvoudiger en veiliger te maken. Binnenkort meldt u zich aan met uw e-mailadres in plaats van een gebruikersnaam. Dit artikel bevat informatie om u voor te bereiden op deze verandering.

Wat er verandert

We schakelen over op aanmelding met uw e-mailadres in plaats van een gebruikersnaam. Als u meerdere SurveyMonkey-accounts hebt met hetzelfde e-mailadres, worden deze gekoppeld. Zo hoeft u zich maar één keer aan te melden om vervolgens van account te kunnen wisselen.

Dit is van invloed op:

• SurveyMonkey-desktopapps en mobiele apps
  • SurveyMonkey Rewards
  • SurveyMonkey Contribute

Wat er niet verandert

• Uw abonnement(en), factureringsgegevens of betalingsmethoden worden niet gewijzigd.
  • Uw enquêtes en enquêtereacties blijven gescheiden.
  • Als u meerdere accounts hebt, blijven deze gescheiden op basis van de gebruikersnaam. Het verschil is dat u zich één keer aanmeldt met uw e-mailadres en vervolgens van account kunt wisselen.
  • Als u zich aanmeldt met eenmalige aanmelding (SSO), blijft uw SSO-account gescheiden.
  • Als u zich aanmeldt met Google, Facebook, LinkedIn, Microsoft 365 of Apple, blijft uw aanmelding gescheiden.

Wat u moet doen

Om er zeker van te zijn dat u toegang hebt tot al uw accounts, gaat u naar Mijn account. Controleer of uw geregistreerde e-mailadres geldig en actueel is, en of u nog steeds toegang hebt tot dit e-mailadres. Zo niet, pas uw e-mailadres dan aan, zodat u zich daarna kunt aanmelden.

Accounts worden gekoppeld aan een e-mailadres. Als u meerdere SurveyMonkey-accounts hebt, moet u het e-mailadres van al deze accounts controleren. Hebt u accounts die u niet wilt koppelen, wijzig het e-mailadres dan in een adres dat niet aan een ander SurveyMonkey-account is gekoppeld.

Meerdere accounts koppelen

Alleen meerdere accounts Deze sectie is alleen van toepassing als u meerdere gebruikersnamen hebt die aan hetzelfde e-mailadres gekoppeld zijn. Als er maar één gebruikersnaam aan uw e-mailadres gekoppeld is, hoeft u deze stappen niet te volgen.

Wanneer u zich na 13 juni of 20 juni 2022 (afhankelijk van uw locatie) aanmeldt, moet u uw e-mailadres verifiëren en één wachtwoord instellen voor alle SurveyMonkey-accounts die daaraan zijn gekoppeld. U hoeft dit proces maar één keer uit te voeren:

1. Voer op de aanmeldingspagina in plaats van uw gebruikersnaam uw e-mailadres in. Dit is het e-mailadres dat vermeld wordt in uw SurveyMonkey-account.
  2. Volg de aanwijzingen om uw e-mailadres te verifiëren en een nieuw wachtwoord te maken. Vervolgens kunt u uw gekoppelde accounts bekijken en kiezen bij welke account u zich wilt aanmelden.
  3. U bent klaar! De volgende keer dat u zich aanmeldt, gebruikt u uw e-mailadres en nieuwe wachtwoord om op één plek toegang te krijgen tot al uw accounts.

Ontvangt u de verificatiemail niet? Controleer uw map met spam of ongewenste e-mail. Ziet u de mail nog steeds niet, voeg dan onze IP-adressen en e-maildomeinen toe aan uw lijst van vertrouwde afzenders en vraag vervolgens een nieuwe code aan om er zeker van te zijn dat u die wel ontvangt.

Van account wisselen

Nadat u zich hebt aangemeld en uw e-mailadres hebt geverifieerd, kunt u kiezen bij welk account u zich wilt aanmelden. Als u klaar bent om te wisselen, klikt u op uw e-mailadres/gebruikersnaam in de rechterbovenhoek van uw account en klikt u op Ander account. Kies vervolgens naar welk account u wilt gaan.

Als u een gebruikersnaam niet in deze lijst ziet, is er mogelijk een ander e-mailadres aan gekoppeld. U moet zich met dat e-mailadres aanmelden om toegang te krijgen tot dat account. Accounts met eenmalige aanmelding (SSO) blijven gescheiden en worden niet in de lijst weergegeven.

Veelvoorkomende vragen

• Kan ik me uitschrijven?
  • Ik heb geen toegang of weet niet wat mijn geregistreerde e-mailadres is.
  • Kan ik mijn accounts combineren?
  • Ik kan mijn enquêtes niet vinden.
  • Ik gebruik de mobiele SurveyMonkey-app en wil een ander account gebruiken.
  • Ik gebruik een e-mailadres als gebruikersnaam, maar heb een ander e-mailadres als mijn contactadres.