Ons nieuwe aanmeldingsproces wordt op 13 juni 2022 geïntroduceerd in de Europese Unie en op 20 juni 2022 in de rest van de wereld. Meer info vindt u hier.

SurveyMonkey heeft drie mobiele apps die u kunt downloaden.

AppBeschrijvingDownloadenVeelgestelde vragen
SurveyMonkeyMaak en stuur onderweg eenvoudige enquêtes of bekijk resultaten van enquêtes die u op de desktopsite hebt gemaakt.

De Android-app downloaden

De IOS-app downloaden

Veelgestelde vragen weergeven
SurveyMonkey OveralMaak van uw mobiele apparaat een enquêtestation met de kioskmodus of verzamel zelfs zonder internetverbinding reacties dankzij de offline modus.

De Android-app downloaden

De IOS-app downloaden

Veelgestelde vragen weergeven
SurveyMonkey RewardsVul korte enquêtes in en verdien geschenkbonnen of schenk aan uw favoriete liefdadigheidsinstelling (alleen in de VS).

De Android-app downloaden

De IOS-app downloaden
Veelgestelde vragen weergeven
  • Ik wil overschakelen naar een ander account in de mobiele app