Maksulliset tilaukset ovat tilauksia, jotka uusitaan oletuksena automaattisesti, jotta pääsysi maksullisiin ominaisuuksiin ei keskeydy. Voit peruuttaa automaattisen uusinnan milloin tahansa, jolloin tilauksesi taso laskee maksullisen tilausjakson päätyttyä.
Kun peruutat automaattisen uusinnan, maksutapaasi ei veloiteta seuraavana laskutuspäivänä, tai jos maksat laskulla, seuraavaa laskua ei lähetetä. Tämä ei vaikuta nykyiseen tilaukseesi (jaksoon, jonka olet jo maksanut), joten voit edelleen käyttää maksullisia ominaisuuksia, kunnes tilauksesi taso laskee seuraavana laskutuspäivänä.
Jos asut Euroopan unionin alueella ja olet päivittänyt uuteen tiliin edellisten 14 päivän aikana, sinun kannattaa myös tutustua Euroopan unionin alueella tehtyjen tilausten peruutuskäytäntöön.
Jos olet päivittänyt maksulliseen tilaukseen tai olet Tiimin pääylläpitäjä, voit poistaa automaattisen uusinnan käytöstä ja peruuttaa tilauksesi seuraavan laskutusjakson lopussa.
Automaattisen uusinnan peruuttaminen:
Kun tilauksesi taso laskee, tilauksesi muuttuu Basic-tilaukseksi (maksuton tilaus). Jos peruutat tiimitilauksen, kaikkien tiilien taso laskee ja tiimi puretaan.
Jos sinulla on tällä hetkellä maksamaton lasku, et näe automaattisen uusinnan peruutusvaihtoehtoa. Ota meihin yhteyttä, jos haluat peruuttaa tilisi.
Jos määritit tilisi yhteistyössä myyntitiimimme kanssa ja haluat peruuttaa tilisi, ota meihin yhteyttä.
Jos peruutat HIPAA-yhteensopivan tilin, tilisi jäädytetään laskutusjaksosi päättyessä. Säilytämme tiliä liikekumppanisopimuksessa (BAA) määritetyn ajan, jotta sinulla on mahdollisuus uusia se. Jäädytysajan päätyttyä suljemme tilisi ja poistamme kaikki siihen sisältyvät tiedot.
Jos olet ostanut SurveyMonkey-tilauksen SurveyMonkeyn iOS-sovelluksen kautta, laskutusta hallinnoi Apple SurveyMonkeyn sijaan. Sinun on peruutettava tilauksesi Applen kautta SurveyMonkeyn sijaan.
Voit poistaa oman tilisi, jos et ole tiimin jäsen. Kun poistat oman tilisi tai tilin tiimisi jäsenenä, tili poistetaan käytöstä välittömästi. Et voi enää kirjautua sisään etkä pääse käsiksi tilin sisältöön, laskuihin tai maksuhistoriaan. Kaikki tilin ja kyselytutkimusten tiedot poistetaan järjestelmästämme pysyvästi 365 päivän kuluttua.
Tilin poistaminen:
Emme automaattisesti hyvitä sinulle jäljellä olevaa aikaa, kun peruutat tilauksen tai poistat tilin.
Jos peruutat automaattisen uusinnan ennen tilauksen päättymistä, useimmissa tapauksissa maksulliset ominaisuudet ovat käytettävissäsi tilausjakson loppuun asti. Jos tarvitset maksullisen tilauksen vain lyhyeksi ajaksi, tarjoamme kuukausitilauksen. Kun peruutat tilauksesi käyttöehtojemme mukaisesti, aikaisempia maksuja ei palauteta, ellei laki sitä vaadi. Euroopan unionin alueella asuvilla kuluttajilla on Euroopan unionin alueella tehtyjen tilausten peruutuskäytännössä kuvatut oikeudet hyvityksiin. Jos olet toisella alueella, jossa meillä on lain mukaan velvollisuus palauttaa maksu ennenaikaisen peruutuksen yhteydessä, tai jos sinulla on kysyttävää peruutuksista tai hyvityksistä, ota meihin yhteyttä.
Jos poistat henkilökohtaisen tilisi, et voi enää käyttää tilausta, vaikka maksamaasi jaksoa olisi jäljellä. Poistamisen aikana sinua pyydetään nimenomaisesti hyväksymään, että luovut voimassa olevan maksullisen tilauksesi jäljellä olevasta ajasta ja että sinulle ei anneta hyvitystä tästä käyttämättömästä ajasta.
Jos poistat tilin tiimistäsi, et menetä tilin paikalla jäljellä olevaa maksettua jaksoa. Sen sijaan tilin paikka vapautuu ja voit kutsua toisen henkilön tiimiin ilman lisämaksua.
Jos et ole kirjautunut maksuttomalle SurveyMonkey- tai SurveyMonkey Contribute ‑tilillesi yli kolmeen vuoteen, katsomme tilin käyttämättömäksi ja poistamme sen pysyvästi.
Kirjaudu tilillesi, jotta säilytät käyttöoikeuden. Sinun on ehkä vaihdettava salasanasi, jos et ole käyttänyt tiliä pitkään aikaan.