Integratie met Zoom (Nederlands)

Enterprise-functie: Neem contact op met de afdeling Sales als u geïnteresseerd bent in een Enterprise-abonnement. Deze functie is momenteel alleen beschikbaar in het Engels.

Met de Zoom-integratie van SurveyMonkey krijgt u realtime input van mensen die uw Zoom-meeting bijwonen. U kunt een enquête met meer vragen of een peiling met één vraag rechtstreeks in de Zoom-meeting doen om meteen feedback te registreren. U kunt de resultaten delen tijdens de meeting of ze later evalueren in uw SurveyMonkey-account.

Ga naar...

Uw SurveyMonkey-account koppelen

De integratie ophalen en uw SurveyMonkey-account koppelen:

1. Open Zoom en begin een meeting.
  2. Klik op Apps onderaan uw meeting.
  3. Zoek de SurveyMonkey-integratie en klik op Koppelen.
  4. Volg de aanwijzingen om u aan te melden bij uw SurveyMonkey-account. Uw reactiegegevens en enquêtes uit de app worden in deze account opgeslagen.
  5. Ga terug naar de Zoom-meeting en klik op Voltooien om het aanmeldingsproces te voltooien.
Tip! Zoom heeft verschillende toegangsvereisten voor apps afhankelijk van de instellingen in uw Zoom-account. Meer info

De app loskoppelen en de installatie ongedaan maken

Als u uw SurveyMonkey-account wilt ontkoppelen, opent u de SurveyMonkey-app terwijl u in een Zoom-meeting bent. Klik op uw gebruikersnaam in de rechterbovenhoek en klik op Ontkoppelen. U kunt deze of een andere SurveyMonkey-account op ieder moment opnieuw koppelen.

Als u de installatie van de SurveyMonkey-app volledig ongedaan wilt maken, gaat u naar de pagina Mijn apps van de SurveyMonkey-lijst met apps en klikt u op Verwijderen naast de Zoom-app.

Een enquête maken en verzenden tijdens een Zoom-meeting

U kunt een enquête verzenden in meetings met maximaal 100 deelnemers. Alleen de organisator van een meeting kan enquêtes maken en verzenden tijdens de meeting. Peilingen en enquêtes die u hebt ingesteld tijdens Zoom kunnen tijdens meetings worden gebruikt. U kunt geen enquêtes gebruiken die zijn gemaakt in uw SurveyMonkey-account in de Zoom-integratie.

Uw enquête of peiling maken en verzenden:

1. Start een Zoom-meeting en klik op het pictogram Apps onderaan het meetingscherm en open de SurveyMonkey-app in het zijpaneel.
  2. Klik op +Nieuw.
  3. Kies tussen:
    • Peiling maken: Stel deelnemers één vraag.
    • Enquête maken: Stel deelnemers meerdere vragen.
    • Beginnen met een sjabloon: Kies uit een kant-en-klare peiling of enquêtesjablonen.
  4. Selecteer het vraagtype dat u wilt gebruiken, schrijf daarna uw vragen en antwoordkeuzen. Als u een enquête maakt met meerdere vragen, klikt u op Meer vragen toevoegen.
  5. Klik op Opties instellen. U kunt de enquête anoniem maken, een tijdslimiet instellen of de resultaten automatisch delen met de deelnemers.
  6. Klik op Enquête delen onderaan de pagina.
  7. Klik op het blauwe pictogram App delen in de rechterbovenhoek om de deelnemers de app te laten openen en de enquête in te vullen. U kunt de app op ieder moment tijdens de meeting delen.
  8. De deelnemers kunnen nu de enquête invullen tijdens de meeting. Afhankelijk van de door u ingestelde opties, wordt de enquête automatisch gesloten nadat de timer op nul staat. De organisator van de meeting kan de enquête ook op ieder moment handmatig sluiten.
  9. Klik op Delen om de resultaten te delen met de deelnemers of op Gereed als u de resultaten privé wilt houden.

U kunt een peiling of enquête die u in een eerdere Zoom-meeting hebt gemaakt opnieuw verzenden. U kunt echter de vragen of antwoordkeuzen niet bewerken. Als u resultaten wilt delen van een enquête met reacties uit een eerdere meeting, worden alleen de resultaten van deze meeting weergegeven aan de deelnemers.

U kunt de gecombineerde resultaten van alle eerdere meetings zien in uw SurveyMonkey-account op de pagina Resultaten analyseren van de enquête. Telkens als u de enquête deelt in een meeting, wordt er een nieuw verzamelprogramma gemaakt. Als u de resultaten van iedere meeting afzonderlijk wilt zien, kunt u een filter op verzamelprogramma instellen.

Beschikbare vraagtypen

U kunt de volgende vraagtypen gebruiken voor uw enquête of peiling:

• Selectievakjes
  • Commentaarvak
  • Vervolgkeuzemenu
  • Meerkeuzevraag
  • Enkel tekstvak
  • Schuifregelaar
  • Sterbeoordeling

Wat deelnemers te zien krijgen

De deelnemers aan de meeting hoeven geen SurveyMonkey-account te hebben om een enquête in te vullen of de resultaten te bekijken. Wel moeten ze zijn aangemeld bij Zoom. Tijdens de meeting deelt de organisator een uitnodiging om de SurveyMonkey-app te installeren. Dit wijst de deelnemers er ook op dat ze de SurveyMonkey-app kunnen openen om de enquête in te vullen. De enquête wordt geopend in een deelvenster aan de rechterzijde van hun Zoom-meetingscherm. Als de enquête nog niet is gedeeld, zien de deelnemers een bericht dat ze moeten wachten tot de organisator de enquête deelt.

Nadat deelnemers hun reactie hebben ingediend, verschijnt er een dankwoordbericht. Als de organisator de resultaten deelt, wordt het scherm vernieuwd om de resultaten te tonen.

Met de Zoom-integratie krijgt u realtime input van mensen die uw Zoom-meeting bijwonen. U kunt een enquête met meer vragen of een peiling met één vraag rechtstreeks in de Zoom-meeting doen om meteen feedback te registreren. U kunt de resultaten delen tijdens de meeting of ze later evalueren in uw SurveyMonkey-account.