m

Logicaopties

Terwijl u uw enquête ontwerpt, kunt u verschillende logicaopties gebruiken om het gedrag van uw enquête te bepalen en de kwaliteit van uw gegevens te vergroten.

LogicafunctieBeschrijving
Logica voor overslaan van pagina'sLaat respondenten vanaf bepaalde pagina's naar specifieke bestemmingspagina's verderop springen.
Logica voor overslaan van vragenLaat respondenten naar een toekomstige vraag of pagina in de enquête springen op basis van hun antwoord op een eerdere gesloten vraag.
DiskwalificatielogicaGebruik logica voor overslaan om gediskwalificeerde respondenten naar een aangepaste diskwalificatiepagina te sturen als zij bepaalde antwoordkeuzen selecteren.
Geavanceerd vertakkenPas logica toe op basis van meerdere voorwaarden: de antwoorden van een respondent, aangepaste gegevens van contactpersonen of aangepaste variabelen. Als wordt voldaan aan de criteria die u definieert in uw voorwaarden, kunt u respondenten naar een toekomstig punt in uw enquête laten springen, vragen weergeven of verbergen, pagina's weergeven of verbergen en het foutbericht aanpassen.
Randomisatie van pagina'sRoteer, verwissel of randomiseer bepaalde pagina's in uw enquête om het "volgorde-effect" te minimaliseren en de algehele kwaliteit van de gegevens te verbeteren.
Randomisatie van vragenRoteer, verwissel of randomiseer vragen of reeksen van vragen om het "volgorde-effect" te minimaliseren en de algehele kwaliteit van de gegevens te verbeteren.
Randomisatie van blokkenGroepeer pagina's van uw enquête in blokken en voeg logica toe voor het roteren, verwisselen of randomiseren van vragenblokken om het volgorde-effect te minimaliseren.
Antwoordkeuzes meenemenNeem meerdere antwoordkeuzes mee van de ene vraag naar de andere op basis van de selecties van de respondenten. Deze functie stelt u in staat om van breder geformuleerde vragen over te gaan naar specifieke vragen die relevanter zijn voor de respondent en die bruikbaarder zijn voor uw onderzoek.
Quota'sSluit uw enquête automatisch nadat u een bepaald percentage reacties hebt ontvangen.
Aangepaste variabelenHoud informatie van respondenten bij via de webkoppeling die u hen toestuurt om toegang tot de enquête te krijgen. Wij voorzien u van een voorbeeld-URL die u kunt aanpassen nadat u uw ontwerp hebt voltooid.
Overnemen van vragen & en antwoordenVoeg antwoordtekst van een vorige vraag toe in een vraag verderop in de enquête.
Als u logica toepast op uw enquête kunt u het gedrag van uw enquête bepalen en de kwaliteit van uw gegevens vergroten.

Ontvang antwoorden