m

Opgeschorte e-mailmachtigingen

Wij controleren uitgaande berichten van verzamelprogramma's voor e-mailuitnodiging om ervoor te zorgen dat wij voldoen aan de industrienormen voor bounce- en spam- of misbruikpercentages. Help uw bounce- en misbruikpercentages laag te houden door ons anti-spambeleid te lezen, zodat u weet wat wel en niet is toegestaan.

Nu en dan bestaat de kans dat een bericht dat u probeert te verzenden wordt gemarkeerd voor evaluatie en wordt aangeduid als In afwachting van goedkeuring. Na evaluatie geven wij berichten die voldoen aan ons antispambeleid vrij of nemen wij contact met u op om melding te maken van eventuele problemen.

Berichten kunnen om enkele redenen worden gemarkeerd voor evaluatie:

  • Het bericht is automatisch als spam gemarkeerd door ons systeem. De meeste mensen realiseren zich niet dat e-mailberichten die zij verzenden als spam kunnen worden beschouwd door e-mailclients of geadresseerden, dus hebben we enkele prima richtlijnen voor het vermijden van spamfilters opgesteld.
  • De afwijzingskoppeling is niet duidelijk aangegeven of was verborgen in het bericht.

Als u de bounce- of misbruikpercentages overschrijdt, schorten wij mogelijk uw e-mailmachtigingen binnen SurveyMonkey op. Het is uw verantwoordelijkheid om uw e-maillijsten buiten SurveyMonkey op te schonen voordat u deze gebruikt op de site. Het is niet toegestaan om SurveyMonkey te gebruiken als methode voor het opschonen van uw e-maillijsten.

  • Niet afgeleverde e-mails: Wij controleren op harde bounces. Een harde bounce is een e-mailbericht dat is teruggestuurd naar de afzender en permanent niet-afleverbaar is. Dit kan komen vanwege een ongeldig e-mailadres of een e-mailserver die het SurveyMonkey-domein blokkeert. U kunt ontvangers met geweigerde e-mailadressen op elk gewenst moment bekijken binnen een verzamelprogramma voor e-mailuitnodiging.
  • Klachten over misbruik: E-mailproviders sturen ons het aantal ontvangers die de e-mailuitnodigingen die u hebt verzonden via SurveyMonkey handmatig markeren as spam. Het percentage van uw berichten dat is gemarkeerd als spam draagt bij aan uw misbruikpercentage. Dit percentage bevat geen bounces of mensen die afzien van deelname via de externe koppeling binnen in het bericht. U kunt geen misbruikpercentages bijhouden binnen SurveyMonkey.

U zult uw e-maillijsten moeten opschonen om uw e-mailmachtigingen opnieuw te kunnen activeren.

TIP! Als u direct een enquête moet versturen, kunt u een verzamelprogramma voor webkoppeling maken en de enquête versturen via uw eigen e-mailclient.

Ontvang antwoorden