Het exportbestand wordt niet gedownload of geopend

Pop-ups inschakelen

Als u pop-upblokkering hebt ingeschakeld, wordt u mogelijk via een browserwaarschuwing gevraagd of u pop-upvensters wilt toestaan. U moet pop-upvensters toestaan om de export te downloaden.

Het bestand uitpakken

Het bestand dat u downloadt, is mogelijk een gecomprimeerd bestand, ook wel een ZIP-bestand genoemd. Nadat u het bestand hebt uitgepakt, kunt u de bestanden openen die uw enquĂȘteresultaten bevatten. Als u een Windows-computer gebruikt, is WinZip een geschikt programma. Werkt u met een Mac, dan kunt u StuffIt Expander gebruiken.

Antivirussoftware uitschakelen

Als u antivirussoftware hebt ingeschakeld, kan dat leiden tot problemen met uw download. Soms krijgt u dan een bericht waarin staat dat het bestand beschadigd is." U moet de software mogelijk tijdelijk uitschakelen om de export te downloaden.

SurveyMonkey toegang tot domeinen geven

Als u zich achter een firewall bevindt die de toegang tot al het verkeer met uitzondering van bepaalde domeinen blokkeert, moet u mogelijk subdomeinen van SurveyMonkey toevoegen om de export te downloaden.

Lees het artikel bij problemen met het downloaden of openen van de export. U moet mogelijk pop-upvensters inschakelen, antivirussoftware uitschakelen of SurveyMonkey-domeinen toevoegen aan uw lijst met vertrouwde domeinen, zodat deze niet door uw firewall worden geblokkeerd.