Acceptatielijstinformatie voor SurveyMonkey

Als u SurveyMonkey niet kunt openen of geen e-mails van ons ontvangt, voegt u onze domeinen en IP-adressen toe aan uw acceptatielijst (deze wordt ook wel de witte lijst of whitelist genoemd).

Als u problemen hebt met onze website (bepaalde pagina’s worden niet geladen of u kunt bestanden niet uploaden of bekijken), controleert u of uw netwerk zich achter een firewall bevindt. Als uw firewall de toegang blokkeert voor alle verkeer uitgezonderd bepaalde domeinen of IP's, moet u toegang toestaan naar al onze domeinen en IP's, niet alleen nl.surveymonkey.com.

• Sitedomeinen en IP-adressen

Bepaalde filters en firewalls kunnen ervoor zorgen dat e-mails niet in het postvak terechtkomen. Dit kan het geval zijn als u geen e-mail van SurveyMonkey ontvangt of als uw uitnodigingen per e-mail en meldingen voor opmerkingen of enquêtes niet worden bezorgd. U of uw IT-afdeling kan onze afzenderdomeinen en IP-adressen voor e-mail toevoegen aan de acceptatielijst. Als mensen nog steeds geen uitnodiging per e-mail ontvangen, vraagt u hen om ook onze domeinen en IP-adressen toe te voegen aan hun clients.

• E-mailproviders en afzenderdomeinen

U hoeft geen SPF-, DKIM- of DMARC-records aan uw domein toe te voegen als u SurveyMonkey gebruikt. Uw internetprovider en SurveyMonkey valideren automatisch SPF-, DKIM- en DMARC-records. De server van uw geadresseerde voert alleen een query uit op de DNS van SurveyMonkey voor SPF-, DMARC- of DKIM-records en niet op uw eigen DNS.