Informatie om SurveyMonkey op de witte lijst te zetten

Als u SurveyMonkey niet kunt openen of geen e-mails van ons ontvangt, voegt u onze domeinen en IP-adressen toe aan uw lijst met veilige adressen.

Ga naar...

Problemen met het bekijken van de site

Als u problemen hebt met onze website (bepaalde pagina's worden niet geladen of u kunt bestanden niet uploaden of bekijken), controleert u of uw netwerk zich achter een firewall bevindt. Als uw firewall de toegang blokkeert voor alle verkeer uitgezonderd bepaalde domeinen of IP's, moet u toegang toestaan naar al onze domeinen en IP's, niet alleen nl.surveymonkey.com.

Sitedomeinen en geblokkeerd IP-adres

*.surveymonkey.com
*.surveymonkey.net
*.surveymk.com
*.research.net
*.outbound.surveymonkey.com
*.surveymonkeyuser.com
surveymonkey-assets.s3.amazonaws.com

Het sterretje (*) is een jokerteken voor alle subdomeinen die wij gebruiken. Het laatste item op de lijst is voor Amazon Web Services, dat we gebruiken voor het hosten van logo's, afbeeldingen en bestandsuploads die u toevoegt aan het ontwerp van uw enquête.

Geblokkeerd IP-adres 64.191.16.0/24

E-mail wordt niet ontvangen

Bepaalde filters of firewalls kunnen ervoor zorgen dat e-mails niet in het postvak terechtkomen. Als u een uitnodiging per e-mail gebruikt voor het verzenden van uw enquête en berichten worden niet bezorgd, geef onze verzenddomeinen en e-mail IP-adressen dan door aan uw IT-afdeling voor een oplossing.

E-mailproviders en afzenderdomeinen

Providers
Fully Qualified Domain Name
52.40.63.34mta1a4.outbound.surveymonkey.com
52.40.63.61mta1b4.outbound.surveymonkey.com
54.187.251.2mta1a3.outbound.surveymonkey.com
52.40.63.35mta1b3.outbound.surveymonkey.com
54.186.77.157mta1a1.outbound.surveymonkey.com
52.88.240.248mta1b1.outbound.surveymonkey.com
52.40.63.2mta1a2.outbound.surveymonkey.com
52.40.63.21mta1b2.outbound.surveymonkey.com
52.37.178.91mta1b5.outbound.surveymonkey.com
52.43.57.175mta1a5.outbound.surveymonkey.com
35.162.185.109mta1b7.outbound.surveymonkey.com
52.32.252.160mta1b8.outbound.surveymonkey.com
52.89.12.139mta1a7.outbound.surveymonkey.com
52.89.47.9mta1a8.outbound.surveymonkey.com
52.26.166.151mta1b6.outbound.surveymonkey.com
52.43.116.95mta1a6.outbound.surveymonkey.com

E-mailauthenticiteit verifiëren

U hoeft geen SPF- of DKIM-records aan uw domein toe te voegen als u SurveyMonkey gebruikt. Uw Internet Service Provider en SurveyMonkey valideren automatisch SPF- en DKIM-records. De server van uw geadresseerde voert alleen een query uit op SurveyMonkey's DNS voor SPF- en DKIM-records en niet op uw eigen DNS.

Domeinen, subdomeinen en andere informatie waarmee uw IT-afdeling SurveyMonkey op de witte lijst kan zetten.