Informatie om SurveyMonkey op de witte lijst te zetten

Domeinen en geblokkeerde IP-adressen

Als u zich achter een firewall bevindt die de toegang tot alle verkeer behalve voor bepaalde domeinen en IP-adressen blokkeert, en het netwerk heeft nl.surveymonkey.com toegang verleend, moet de netwerkbeheerder al onze domeinen, subdomeinen en geblokkeerde IP-adressen toevoegen om de site correct te laten functioneren. Anders ondervindt u mogelijk problemen. Bepaalde pagina's worden bijvoorbeeld niet geladen, of u kunt bestanden niet uploaden of bekijken.

Domeinen en geblokkeerde IP-adressen

*.surveymonkey.com
*.surveymonkey.net
*.surveymk.com
*.research.net
*.outbound.surveymonkey.com
*.surveymonkeyuser.com
surveymonkey-assets.s3.amazonaws.com

Het sterretje (*) is een jokerteken voor alle subdomeinen die wij gebruiken. Het laatste item op de lijst is voor Amazon Web Services, dat we gebruiken voor het hosten van logo's, afbeeldingen en bestandsuploads die u toevoegt aan het ontwerp van uw enquête.

Geblokkeerd IP-adres 64.191.16.0/24

E-mailproviders en afzenderdomeinen

Als u Uitnodiging per e-mail gebruikt om enquête-uitnodigingen te verzenden en er zijn problemen met de bezorging, dan geeft u de volgende informatie aan uw IT-afdeling door.

E-mailproviders

Providers
Fully Qualified Domain Name
52.40.63.34mta1a4.outbound.surveymonkey.com
52.40.63.61mta1b4.outbound.surveymonkey.com
54.187.251.2mta1a3.outbound.surveymonkey.com
52.40.63.35mta1b3.outbound.surveymonkey.com
54.186.77.157mta1a1.outbound.surveymonkey.com
52.88.240.248mta1b1.outbound.surveymonkey.com
52.40.63.2mta1a2.outbound.surveymonkey.com
52.40.63.21mta1b2.outbound.surveymonkey.com
52.37.178.91mta1b5.outbound.surveymonkey.com
52.43.57.175mta1a5.outbound.surveymonkey.com
35.162.185.109mta1b7.outbound.surveymonkey.com
52.32.252.160mta1b8.outbound.surveymonkey.com
52.89.12.139mta1a7.outbound.surveymonkey.com
52.89.47.9mta1a8.outbound.surveymonkey.com
52.26.166.151mta1b6.outbound.surveymonkey.com
52.43.116.95mta1a6.outbound.surveymonkey.com

SPF- en DKIM-records

Als u de authenticiteit van onze e-mails wilt verifiëren, kunt u de volgende koppelingen naar uw IT-afdeling sturen.

SPF- en DKIM-records
Domeinen, subdomeinen en andere informatie waarmee uw IT-afdeling SurveyMonkey op de witte lijst kan zetten.