Realtime resultaten weergeven bij respondenten

Ga naar...

Realtime resultaten inschakelen

Met realtime resultaten kunt u bij uw respondenten een realtime overzicht weergeven van de resultaten terwijl ze uw enquête invullen. Realtime resultaten is standaard uitgeschakeld voor enquêtes. U kunt realtime resultaten inschakelen vanuit uw verzamelprogrammaopties.

Realtime resultaten inschakelen:

1. Ga naar het onderdeel Reacties verzamelen van uw enquête.
  2. Klik op de naam van het verzamelprogramma en ga naar de verzamelprogrammaopties. Mogelijk moet u klikken op Geavanceerde opties weergeven.
  3. Realtime resultaten inschakelen. Uw wijzigingen worden automatisch opgeslagen.
TIP! Verzamelprogramma's zijn manieren om uw enquête te verzenden. Elk type verzamelprogramma werkt iets anders. Ze hebben daarom een andere reeks opties die u tijdens de installatie kunt instellen. Ziet u een bepaalde optie niet in het type verzamelprogramma dat u gebruikt? Lees dan de informatie op deze pagina en bekijk ook het Help-artikel over dat type verzamelprogramma.

Een voorbeeld van realtime resultaten weergeven

U kunt een voorbeeld van realtime resultaten weergeven door via een testverzamelprogramma deel te nemen. Bekijkt u een voorbeeld van uw enquête in de sectie Voorbeeld en score, dan worden de realtime resultaten niet weergegeven.

Wie kan realtime resultaten weergeven

Realtime resultaten worden weergegeven bij respondenten die de enquête invullen via een verzamelprogramma waarbij u ze hebt ingeschakeld. Als u meer dan één verzamelprogramma gebruikt om uw enquête te verspreiden, moet u realtime resultaten voor elk verzamelprogramma inschakelen.

Zijn realtime resultaten ingeschakeld, dan wordt iedere respondent die uw enquête voltooit door aan het einde van de enquête op de knop Gereed te klikken, omgeleid naar de pagina Realtime resultaten.

Als u logica voor overslaan, diskwalificatielogica of quota aan uw enquête toevoegt, zien respondenten die vragen overslaan in uw enquête mogelijk de realtime resultaten. Dit is afhankelijk van uw logica-instellingen. Wilt u niet dat dit gebeurt, dan sluit u het enquêtevenster of leidt u respondenten door naar een aangepaste webpagina.

Respondenten kunnen de koppeling naar de realtime resultaten toevoegen aan hun bladwijzers of deze kopiëren en plakken om die te delen. Als u een beveiligde versie van uw enquêteresultaten wilt delen, maakt u een pagina met gedeelde gegevens of een resultatendashboard.

Wat bij respondenten wordt weergegeven

Realtime resultaten geven de resultaten weer van alle vragen met een gesloten einde die zijn verzameld op het moment dat de respondent de enquête voltooit of de pagina vernieuwt. Voorbeeld weergeven »

Als u een aangepast dankwoord aan uw verzamelprogramma hebt toegevoegd, wordt dat boven aan de pagina met realtime resultaten weergegeven.

Nadat zij op de knop Gereed onder aan de pagina met realtime resultaten hebben geklikt, zien respondenten de eindpagina van de enquête. Enquêtereacties worden ingediend als een respondent op laatste pagina van uw enquête op de knop Gereed klikt. Respondenten hoeven niet op de knop Gereed van de pagina met realtime resultaten te klikken om hun reacties in te dienen.

SurveyMonkey-branding verwijderen

U kunt de branding van SurveyMonkey verwijderen die soms op de eindpagina van de enquête staat als u de URL voor eigen merkgebruik (research.net) voor uw verzamelprogramma gebruikt.

Weergavebeperkingen

De realtime resultaten zijn een snelle momentopname van uw enquêteresultaten. Er zijn wel een paar weergavebeperkingen waarmee u rekening moet houden:

• Realtime resultaten geven geen individuele reacties of reacties met een open eind weer, waaronder reacties op schuifregelaarvragen.
  • Realtime resultaten worden niet weergegeven als u een afbeelding toevoegt aan een antwoordkeuzeveld.
  • Realtime resultaten worden niet weergegeven bij enquêtes met meer dan 15 vragen met een gesloten einde.
  • Realtime resultaten worden niet weergegeven bij enquêtes met meer dan 10.000 reacties.
  • Bij gratis abonnementen geven realtime resultaten hoogstens de eerste 100 reacties weer.
  • Realtime resultaten worden niet weergegeven als u een verzamelprogramma voor websites gebruikt.
  • Realtime resultaten worden niet weergegeven als u de kioskmodus gebruikt.
  • Zodra u 100 reacties hebt verzameld, kan het tot 15 minuten duren voordat de realtime resultaten worden vernieuwd en nieuwe reacties worden opgenomen.
  • Het kan maximaal 15 minuten duren voordat bewerkingen in uw enquêteontwerp of verzamelprogrammaopties worden weergeven op de pagina met de realtime resultaten.
  • De diagramtypen en weergaveopties van de realtime resultaten worden automatisch gegenereerd op basis van het diagramtype en de weergaveopties die zijn ingesteld in de sectie Resultaten analyseren van uw enquête toen u de realtime resultaten hebt ingeschakeld.
  • Alle variabelen die zijn opgenomen in de A/B-testen die u hebt gebruikt, kunnen worden weergegeven in de realtime resultaten.
TIP! Als u meer dan 15 vragen wilt delen, diagrammen wilt aanpassen, open vragen wilt delen, kiezen welke vragen u wilt delen en meer, kunt u een pagina met gedeelde gegevens maken om uw enquêteresultaten te delen.
Met realtime resultaten kunnen respondenten in realtime een overzicht bekijken terwijl ze aan uw enquête werken. U kunt realtime resultaten inschakelen vanuit uw verzamelprogrammaopties. In de realtime resultaten worden niet de afzonderlijke enquêtereacties van een respondent weergegeven.