Realtime-resultaten weergeven bij respondenten

Ga naar...

Realtime-resultaten inschakelen

Met Realtime-resultaten kunt u bij uw respondenten een realtime overzicht weergeven van resultaten wanneer ze uw enquête invullen. Standaard is Realtime-resultaten uitgeschakeld voor enquêtes. U kunt Realtime-resultaten inschakelen vanuit uw verzamelprogrammaopties.

Realtime-resultaten inschakelen:

1. Ga naar de sectie Reacties verzamelen van uw enquête.
  2. Klik op de naam van het verzamelprogramma en ga naar de verzamelprogrammaopties. Mogelijk moet u klikken op Geavanceerde opties weergeven.
  3. Realtime-resultaten inschakelen. Uw wijzigingen worden automatisch opgeslagen.
TIP! Verzamelprogramma's zijn methoden om uw enquête te verzenden. Elk type verzamelprogramma werkt enigszins anders. Ze hebben daarom een andere reeks opties die u tijdens het installeren kunt instellen. Ziet u een bepaalde optie niet in het type verzamelprogramma dat u gebruikt? Lees dan de informatie op deze pagina en bekijk ook het Help-artikel over dat type verzamelprogramma.

Een voorbeeld van Realtime-resultaten weergeven

U kunt een voorbeeld van Realtime-resultaten weergeven door de enquête te laten verlopen via een testverzamelprogramma. Wanneer u een voorbeeld van uw enquête bekijkt in de sectie Enquête ontwerpen, wordt Realtime-resultaten niet weergegeven.

Wie kan Realtime-resultaten weergeven

Realtime-resultaten wordt weergegeven bij respondenten die de enquête maken via een verzamelprogramma waarbij u Realtime-resultaten hebt ingeschakeld. Als u meer dan één verzamelprogramma gebruikt om uw enquête te verspreiden, moet u Realtime-resultaten voor elk verzamelprogramma inschakelen.

Wanneer Realtime-resultaten is ingeschakeld, wordt iedere respondent die uw enquête voltooit door aan het einde van de enquête op de knop Gereed te klikken, omgeleid naar de pagina Realtime-resultaten.

Als u logica voor overslaan, diskwalificatielogica of quota aan uw enquête toevoegt, wordt bij respondenten die vragen overslaan in uw enquête, mogelijk Realtime-resultaten weergegeven, afhankelijk van uw logica-instellingen. Als u ervoor wilt zorgen dat Realtime-resultaten bij deze respondenten niet wordt weergegeven, kiest u ervoor om het venster te sluiten of om respondenten om te leiden naar een aangepaste pagina.

Respondenten kunnen een bladwijzer naar uw koppeling naar Realtime-resultaten toevoegen of deze koppeling kopiëren en delen. Als u enquêteresultaten met een wachtwoord wilt beveiligen, maakt u een gedeelde gegevenspagina.

Wat bij respondenten wordt weergegeven

Realtime-resultaten geeft de resultaten weer van alle vragen met een gesloten einde die zijn verzameld op het moment dat de respondent de enquête voltooit of de pagina vernieuwt. Voorbeeld weergeven »

Als u een aangepast dankwoord aan uw verzamelprogramma hebt toegevoegd, wordt uw aangepaste bericht boven aan de pagina Realtime-resultaten weergegeven.

Nadat zij op de knop Gereed onder aan de pagina Realtime-resultaten hebben geklikt, wordt bij respondenten de eindpagina van de enquête weergegeven. Enquêtereacties worden ingediend als een respondent op de knop Gereed klikt op de laatste pagina van uw enquête. Respondenten hoeven niet op de knop Gereed op de pagina Realtime-resultaten te klikken om hun reacties in te dienen.

SurveyMonkey-branding verwijderen

U kunt de branding van SurveyMonkey verwijderen die mogelijk op de eindpagina van de enquête voorkomen als u de URL voor eigen merkgebruik (research.net) voor uw verzamelprogramma gebruikt.

Weergavebeperkingen

Realtime-resultaten is bedoeld als een snelle momentopname van uw enquêteresultaten. Er bestaat echter een aantal weergavebeperkingen waarmee rekening moet worden gehouden:

• Realtime-resultaten geeft geen individuele reacties of reacties met een open eind weer, waaronder reacties op schuifregelaarvragen.
  • Realtime-resultaten wordt niet weergegeven voor enquêtes met meer dan 15 vragen met een gesloten einde.
  • Realtime-resultaten wordt niet weergegeven voor enquêtes met meer dan 10.000 reacties.
  • Als u een gratis plan hebt, geeft Realtime-resultaten niet meer dan de eerste 100 reacties weer.
  • Realtime-resultaten wordt niet weergegeven wanneer u een verzamelprogramma voor websites gebruikt.
  • Nadat u 100 reacties hebt verzameld, kan het maximaal 15 minuten duren voordat Realtime-resultaten worden vernieuwd en nieuwe reacties worden opgenomen.
  • Het kan maximaal 15 minuten duren voordat bewerkingen in uw enquêteontwerp of verzamelprogrammaopties worden weergeven op de pagina Realtime-resultaten.
  • De diagramtypen en weergaveopties die voor Realtime-resultaten worden gebruikt, worden automatisch gegenereerd op basis van het diagramtype en weergaveopties die zijn in gesteld in de sectie Resultaten analyseren van uw enquête wanneer u Realtime-resultaten hebt ingeschakeld.
  • Alle variabelen die zijn opgenomen in eventuele A/B-testen die u hebt gebruikt, worden mogelijk weergegeven in Realtime-resultaten.
TIP! Als u het volgende wilt doen: meer dan 15 vragen wilt delen, diagrammen aanpassen, open vragen delen, kiezen welke vragen u wilt delen en meer, kunt u een gedeelde gegevenspagina maken om uw enquêteresultaten te delen.
Realtime-resultaten staat u toe om uw respondenten een realtime overzicht te laten zien van uw enquêteresultaten wanneer deze uw enquête maken. U kunt Realtime-resultaten inschakelen vanuit uw verzamelprogrammaopties. In Realtime-resultaten worden niet de afzonderlijke enquêtereacties van een respondent weergegeven.