Ondersteunde HTML

Uw enquêteontwerp

Enquêtes kunnen niet worden opgemaakt met HTML. Maar u kunt de RTF-editor gebruiken om tekst op te maken of om afbeeldingen, video's of hyperlinktekst toe te voegen.

In ons oude ontwerphulpmiddel kon u HTML-opmaak gebruiken. In enkele van uw bestaande enquêtes kunt u dus HTML aantreffen als u al een tijdje een klant van SurveyMonkey bent. Maar houd er rekening mee dat als u een vraag met HTML bewerkt, alleen bepaalde tags worden ondersteund als u deze wijzigingen opslaat.

Ondersteunde tags

Bewerkt u een vraag met bestaande HTML, dan worden alleen de volgende tags ondersteund als u deze wijzigingen opslaat. U ontvangt een waarschuwing als uw tekst niet-ondersteunde tags bevat. Eventuele tags die niet zijn opgenomen in de lijst hieronder, worden uit de vraag verwijderd als u op Opslaan klikt. Klik op Annuleren om de oorspronkelijke aangepaste vraagopmaak te behouden.

TagBeschrijving
aAnker of koppeling. De kenmerken href en target zijn ook toegestaan.
b, strongVet
bigGroter lettertype
brNieuwe regel
captionBijschrift bij tabel
centerGecentreerde alinea
codeCode-/typmachineschrift
colEen kolom met een colgroup-element. Het kenmerk span is ook toegestaan.
colgroupEen groep met een of meer kolommen
divDocumentscheiding
i, emCursief
fontTekengrootte, familie en/of kleur
imgAfbeelding. De kenmerken alt en src zijn ook toegestaan.
liLijstitem
olGeordende lijst
pAlinea
preVooraf opgemaakte tekst
smallKlein lettertype
spanGegroepeerde elementen
subSubscript
supSuperscript
tableTabel
tbodyTabelinhoud
theadTabelkoptekst
tfootTabelvoettekst
tdStandaardcel. Staat ook de kenmerken colspan en rowspan toe.
thKoptekstcel. Staat ook de kenmerken colspan en rowspan toe.
trTabelrij
uOnderstrepen
ulOngeordende lijst

Ondersteunde kenmerken

Voor alle ondersteunde tags kunt u de volgende kenmerken gebruiken:

• align (left, right, center, justify)
  • color
  • height
  • title
  • width
  • style
Ondersteunde eigenschappen voor het kenmerk Style

Het kenmerk Style staat de volgende eigenschappen toe:

• background, background-color, background-image, background-position, background-repeat
  • border, border-bottom, border-left, border-right, border-top, border-color, border-style, border-width
  • color
  • font, font-family, font-size, font-style, font-weight
  • height
  • line-height
  • letter-spacing
  • list-style
  • margin, margin-bottom, margin-left, margin-right, margin-top
  • padding, padding-bottom, padding-left, padding-right, padding-top
  • text-align, text-decoration, text-indent, text-shadow, text-transform
  • vertical-align
  • width

Andere enquêtepagina's

Voor sommige onderdelen van uw enquête kunt u HTML gebruiken:

VeldHTML toegestaan
Uitnodiging per e-mailVoor de opmaak van het aangepaste HTML-bericht kan alle HTML worden gebruikt.
Aangepast dankwoordVoor dit veld kunt u eenvoudige HTML gebruiken. U kunt de tekst dus vet, onderstreept en cursief weergeven.
Aangepaste diskwalificatieVoor dit veld kunt u eenvoudige HTML gebruiken. U kunt de tekst dus vet, onderstreept en cursief weergeven.
Bericht over gesloten enquêteDit bericht wordt weergegeven als een verzamelprogramma de einddatum en -tijd of de reactielimiet bereikt, of als u een verzamelprogramma handmatig sluit. Voor dit veld kunt u eenvoudige HTML gebruiken, zodat u tekst vet, onderstreept en cursief kunt weergeven.
Als u een vraag wilt bewerken in Nieuw ontwerp die bestaande HTML bevat en die is toegevoegd via Klassiek ontwerpen, wordt niet-ondersteunde HTML uit de vraag verwijderd zodra u de wijzigingen opslaat.