Eenmalige aanmelding

Als u geïnteresseerd bent in het inschakelen van Eenmalige aanmelding (SSO) voor uw Enterprise-team, kunt u contact opnemen met de afdeling Verkoop.

Met eenmalige aanmelding (SSO) kunnen gebruikers in uw team hun zakelijke aanmeldingsgegevens gebruiken om zich aan te melden bij SurveyMonkey. Hierdoor is een afzonderlijke gebruikersnaam met wachtwoord voor SurveyMonkey niet langer nodig. Met SSO kunt u de toegang tot SurveyMonkey voor uw gehele organisatie beheren en verificatiebeleid opstellen voor een betere beveiliging.

Aanmeldingsgegevens beheren

Als er in uw organisatie SSO is ingesteld, moeten alle gebruikers, met uitzondering van de primaire beheerder, hun aanmeldingsgegevens beheren binnen hun eigen netwerk.

Neem contact op met uw IT-afdeling of netwerkbeheerder als u een van de volgende taken moet uitvoeren:

• Uw wachtwoord opnieuw instellen
  • Uw gebruikersnaam wijzigen
  • Uw e-mailadres wijzigen

Mobiele app

Aanmelden via SSO in de SurveyMonkey-app:

1. Tik op de aanmeldingspagina op Problemen met aanmelden?
  2. Kies Eenmalige aanmelding.
  3. Voer het e-mailadres in dat u voor SSO gebruikt.
  4. Tik op Doorgaan. We controleren of het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld, is ingeschakeld voor SSO.
  5. Meld u aan met de aanmeldingsgegevens van uw bedrijf.

Respondentverificatie

Wanneer SSO is ingeschakeld voor uw team, krijgt u toegang tot meer verzamelprogramma-opties. Hiermee kunt u veiligere interne enquêtes verzenden en respondenten volgen via SSO-metagegevens.

TIP! Primaire beheerders kunnen via Enterprise-instellingen een standaardinstelling voor respondentverificatie instellen voor hun hele Enterprise-team.

Vereisen dat respondenten zich aanmelden via SSO

U kunt de verzamelprogramma-optie Verificatie van respondent inschakelen in verzamelprogramma's voor webkoppeling als u wilt dat respondenten zich voor toegang tot uw enquête moeten aanmelden via SSO. Wanneer iemand de enquêtekoppeling opent, wordt deze persoon gevraagd zich aan te melden via SSO en vervolgens doorgeleid naar de enquête, zodat hij of zij deze kan invullen.

Verificatie van respondent inschakelen:

1. Ga naar het onderdeel Reacties verzamelen van uw enquête.
  2. Klik op de naam van het verzamelprogramma.
  3. Klik op Verificatie van respondent.
  4. Selecteer Aan, uw respondenten worden geverifieerd voordat ze uw enquête kunnen invullen.
Respondentverificatie is bedoeld voor enquêtes die worden ingevuld op persoonlijke apparaten. Schakel dit niet in op een openbaar of een gedeeld apparaat.

Respondenten volgen via SSO-metagegevens

Wanneer de verzamelprogramma-optie Verificatie van respondent is ingeschakeld, kunt u er ook voor kiezen om respondenten te volgen door SSO-profielinformatie (voornaam, achternaam en e-mailadres) aan hun enquêtereacties te koppelen.

Reacties volgen via SSO:

1. Schakel de verzamelprogramma-optie Verificatie van respondent in.
  2. Klik op Anonieme reacties. U moet mogelijk op Geavanceerde opties weergeven klikken om deze instelling weer te geven.
  3. Selecteer Uit, alle informatie van respondenten insluiten.
Met SSO kunnen gebruikers in uw groep hun zakelijke aanmeldingsgegevens gebruiken om zich aan te melden bij SurveyMonkey. Neem contact op met de afdeling Verkoop als u geïnteresseerd bent in het inschakelen van SSO voor uw groep.