m

Individuele reacties weergeven

Individuele enquêtereacties weergeven:

  1. Ga naar het gedeelte Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Klik op de tab Individuele reacties bovenaan de pagina.
  3. Gebruik de linker- en rechterpijl om door reacties te bladeren. Zie de informatie over extra acties en sneltoetsen onderaan deze pagina.

Metadata van respondenten

Bovenaan elke individuele reactie worden de volgende metagegevens van respondenten weergegeven:

Metagegevens
Beschrijving
VolledigheidDe status van de reactie: Voltooid, Gedeeltelijk, Gediskwalificeerd of Overschreden quotum.
VerzamelprogrammaDe bijnaam en het type van het verzamelprogramma.
Begindatum en -tijd*Het tijdstip waarop de respondent toegang heeft gekregen tot de enquête door op de enquêtekoppeling te klikken.
Laatst gewijzigdHet tijdstip waarop de respondent op Volgende of Gereed heeft geklikt of de meest recente activiteit van de respondent als u bewerken toestaat.
Bestede tijdHet verschil tussen het tijdstip voor Gestart en het tijdstip voor Laatst gewijzigd.
IP-adresDit wordt geregistreerd als Anonieme reacties is uitgeschakeld.
E-mailadresDit wordt geregistreerd als uw enquête is verzonden via Uitnodiging per e-mail en Anonieme reacties is uitgeschakeld.
Voor- en achternaamDit wordt geregistreerd als uw enquête is verzonden via Uitnodiging per e-mail, deze aangepaste gegevens bevat en Anonieme reacties is uitgeschakeld.
Aangepaste gegevens 1Dit wordt geregistreerd als uw enquête is verzonden via Uitnodiging per e-mail, deze aangepaste gegevens bevat en Anonieme reacties is uitgeschakeld, inclusief alle respondentinformatie of alleen exclusief persoonlijke informatie.

* Alsu bladert door reacties of gegevens exporteert uit SurveyMonkey, worden de datum en tijd bepaald op basis van de tijdzone van de computer of het apparaat dat u gebruikt.

Filteren op metagegevens van respondenten

U kunt uw enquêteresultaten filteren op metagegevens van respondenten. Wanneer u het filter maakt, kunt u een procentteken (%) gebruiken als jokerteken:

  • Als u a% invoert in het veld Voornaam, worden alleen reacties weergegeven van mensen van wie de voornaam begint met een A.
  • Als u %@gmail.com invoert in het veld E-mailadres, worden alle e-mailadressen met @gmail.com weergegeven.

Extra acties en sneltoetsen

Als u door individuele reacties bladert, kunnen sommige van de volgende acties en snelkoppelingen van pas komen.

  • U kunt rechtstreeks naar een specifieke respondent gaan door op het vervolgkeuzemenu Respondentnr. te klikken en het nummer in te voeren.
  • Gebruik het vervolgkeuzemenu Alle pagina's om Alle pagina's weer te geven, of slechts één pagina tegelijk.
  • Bewerkverwijder of exporteer een individuele reactie in de rechterbovenhoek van het grijze vak met de metagegevens voor respondenten.
  • Druk op j op uw toetsenbord om de vorige respondent weer te geven.
  • Druk op k op uw toetsenbord om de volgende respondent weer te geven.
Als u wilt weergeven hoe een specifieke respondent uw enquête heeft beantwoord, klikt u op het tabblad Individuele reacties in uw enquêteresultaten. Bovenaan elke reactie worden enkele metagegevens over elke respondent weergeven. Deze worden nader beschreven in dit artikel.

Ontvang antwoorden