m

Afzonderlijke reacties weergeven

U kunt als volgt individuele enquêtereacties weergeven:

  1. Ga naar de sectie Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Klik op de tab Individuele reacties boven aan de pagina.
  3. Gebruik de linker- en rechterpijl om door reacties te bladeren. Zie de informatie over extra acties en sneltoetsen onder aan deze pagina.

Metagegevens van respondenten

Boven aan elke individuele reactie worden de volgende metagegevens van respondenten weergegeven:

Metagegevens
Beschrijving
VolledigheidDe status van de reactie: Voltooid, Gedeeltelijk, Gediskwalificeerd of Overschreden quotum.
VerzamelprogrammaDe bijnaam en het type van het verzamelprogramma.
Begindatum en -tijd*Het tijdstip waarop de respondent toegang heeft verkregen tot de enquête door op de enquêtekoppeling te klikken.
Laatst gewijzigdHet tijdstip waarop de respondent op Volgende of Gereed heeft geklikt, of de meest recente activiteit van de respondent als u bewerken toestaat.
Bestede tijdHet verschil tussen het tijdstip voor Gestart en het tijdstip voor Laatst gewijzigd.
IP-adresDit wordt alleen vastgelegd als reacties niet anoniem zijn.
E-mailadresWordt alleen vastgelegd als reacties niet anoniem zijn en u uw enquête hebt verzonden via een e-mailuitnodiging.
Voor- en achternaamWordt alleen vastgelegd als reacties niet anoniem zijn en u uw enquête hebt verzonden via een e-mailuitnodiging en deze aangepaste gegevens hebt opgenomen.
Aangepaste gegevens 1Wordt alleen vastgelegd als reacties niet anoniem zijn en u uw enquête hebt verzonden via een e-mailuitnodiging en deze aangepaste gegevens hebt opgenomen.

* Bij het doorbladeren van reacties op SurveyMonkey, worden de datum en tijd bepaald op basis van de tijdzone van de computer of het apparaat dat u gebruikt. Als u enquêtegegevens exporteert, worden de meeste tijdstempels opgenomen in UTC (Universal Coordinated Time), ook wel GMT (Greenwich Mean Time) genoemd. Alleen geëxporteerde PDF- en PPT-samenvattingsgegevens worden gebaseerd op de tijdzone op de computer die of het apparaat dat u gebruikt.

Filteren op metagegevens van respondenten

U kunt uw enquêteresultaten filteren op metagegevens van respondenten. Wanneer u het filter maakt, kunt u een procentteken (%) gebruiken als jokerteken:

  • Als u a% invoert in het veld Voornaam, worden alleen reacties weergegeven van mensen van wie de voornaam begint met een A.
  • Als u %@gmail.com invoert in het veld E-mailadres, worden alle e-mailadressen met @gmail.com weergegeven.

Extra acties en sneltoetsen

Bij het doorbladeren van afzonderlijke reacties, kunnen sommige van de volgende acties en snelkoppelingen van pas komen.

  • U kunt rechtstreeks naar een specifieke respondent gaan door op het vervolgkeuzemenu Respondentnr. te klikken en het nummer in te voeren.
  • Gebruik het vervolgkeuzemenu Alle pagina's om Alle pagina's weer te geven of slechts één pagina tegelijk weer te geven.
  • Bewerkverwijder of exporteer een individuele reactie in de rechterbovenhoek van het grijze vak met de metagegevens voor respondenten.
  • Druk op j op uw toetsenbord om de vorige respondent weer te geven.
  • Druk op k op uw toetsenbord om de volgende respondent weer te geven.
Als u wilt weergeven hoe een specifieke respondent uw enquête heeft beantwoord, klikt u op het tabblad Afzonderlijke reacties in uw enquêteresultaten. Boven aan elke reactie worden enkele metagegevens over elke respondent weergeven. Deze worden nader beschreven in dit artikel.

Ontvang antwoorden