Uw wachtwoord opnieuw instellen

Ga naar...

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten

Als u zich niet kunt aanmelden, selecteert u hieronder het probleem en volgt u de stappen voor probleemoplossing om opnieuw toegang tot uw account te krijgen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Uw wachtwoord opnieuw instellen:

1. Ga naar de pagina Wachtwoord vergeten.
  2. Voer uw gebruikersnaam in, maar laat het vak E-mail leeg.
  3. U ontvangt een e-mail waarmee u uw wachtwoord opnieuw instelt. Wij sturen dit bericht naar het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld.
Ik ben mijn gebruikersnaam en wachtwoord vergeten

Als u uw gebruikersnaam niet meer weet, volg dan deze stappen. Het kan zijn dat u meerdere accounts hebt (en dus meerdere gebruikersnamen) met hetzelfde e-mailadres.

Uw wachtwoord opnieuw instellen:

1. Ga naar de pagina Wachtwoord vergeten.
  2. Voer uw e-mailadres in, maar laat het vak Gebruikersnaam leeg.
  3. Controleer uw e-mail. Als het goed is, ontvangt u een e-mailbericht met een lijst met gebruikersnamen. (Dit e-mailbericht is bedoeld om u te informeren over welke accounts zijn gekoppeld aan uw e-mailadres. Het is geen e-mailbericht voor het opnieuw instellen van het wachtwoord.)
  4. Klik op een gebruikersnaam in het e-mailbericht. U wordt teruggeleid naar de pagina Wachtwoord vergeten waarop uw gebruikersnaam is ingevuld. U kunt vervolgens het opnieuw instellen van het wachtwoord in werking stellen voor dat account.
Ik heb het bericht over het opnieuw instellen van het wachtwoord niet ontvangen

Het kan 5-10 minuten duren voordat het e-mailbericht in uw Postvak IN wordt weergegeven. Als na verloop van deze periode het bericht niet is ontvangen, is het waarschijnlijk in de mappen voor ongewenste e-mail terechtgekomen of wordt het bericht geblokkeerd door uw instellingen voor e-mailbeveiliging.

U kunt proberen om dit aan de hand van de volgende stappen op te lossen:

1. Voeg surveymonkey@go.surveymonkey.com toe aan uw lijst met veilige e-mailafzenders.
  2. Zet onze informatie op de witte lijst in uw e-mailaccount (of geef deze door aan uw IT-team).
  3. Probeer na stap 1 en stap 2 nog een keer het proces voor Wachtwoord vergeten te doorlopen.
Ik heb mijn wachtwoord opnieuw ingesteld, maar kan me nog steeds niet aanmelden

Uw browser slaat waarschijnlijk uw oude informatie op. Wis uw cache en cookies, sluit uw browser en probeer u vervolgens opnieuw aan te melden met uw gebruikersnaam en nieuwe wachtwoord (niet met uw e-mailadres en nieuwe wachtwoord, tenzij uw e-mailadres hetzelfde is als uw gebruikersnaam). U kunt uw gebruikersnaam vinden door uw e-mailadres op de pagina Wachtwoord vergeten in te voeren.

Video-overzicht

Overige aanmeldingsproblemen

Eenmalige aanmelding

Als u een foutmelding ontvangt waarin staat dat uw e-mailadres niet is ingeschakeld voor eenmalige aanmelding, kan dit een aantal verschillende oorzaken hebben:

• Uw organisatie heeft eenmalige aanmelding niet ingeschakeld. Selecteer in plaats daarvan in het berichtvenster Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten en doorloop de stappen voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord of voor het ophalen van uw gebruikersnaam.
  • Uw organisatie heeft eenmalige aanmelding ingeschakeld, maar u bent nog geen lid van de groep. Vraag uw IT-afdeling om meer informatie over hoe u lid kunt worden van de groep van uw bedrijf.
  • Uw organisatie heeft eenmalige aanmelding ingeschakeld, maar u hebt een verkeerd e-mailadres ingevoerd. Voer het e-mailadres in dat u gebruikt voor eenmalige aanmelding bij uw bedrijf. Vraag uw IT-afdeling om hulp als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten.

Mij onthouden

Als u Mij onthouden selecteert wanneer u zich aanmeldt bij SurveyMonkey, blijft u twee weken aangemeld op deze browser, tenzij u zich afmeldt of voor het verstrijken van deze periode uw cookies wist.

Als uw browser alleen sessiecookies toestaat, werkt de optie Mij onthouden niet. U kunt dit wijzigen in uw browserinstellingen.

Wij staan voor u klaar bij aanmeldingsproblemen of als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten. U kunt meerdere accounts met hetzelfde e-mailadres hebben.