Uw wachtwoord opnieuw instellen

Ga naar...

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten

Als u zich niet kunt aanmelden, selecteert u hieronder het probleem dat op u van toepassing is en volgt u de stappen voor probleemoplossing om opnieuw toegang tot uw account te krijgen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Uw wachtwoord opnieuw instellen:

1. Ga naar de pagina Wachtwoord vergeten.
  2. Voer uw gebruikersnaam in, maar laat het vak E-mail leeg!
  3. Controleer uw e-mail voor een bericht waarmee u uw wachtwoord opnieuw instelt. Wij sturen dit bericht naar het e-mailadres voor contact dat aan uw account is gekoppeld.
Ik ben mijn gebruikersnaam en wachtwoord vergeten

Als u uw gebruikersnaam niet meer weet, volg dan deze stappen. Het kan zijn dat u over meerdere accounts beschikt (en dus over meerdere gebruikersnamen) die gebruikmaken van hetzelfde e-mailadres.

Uw wachtwoord opnieuw instellen:

1. Ga naar de pagina Wachtwoord vergeten.
  2. Voer uw e-mailadres in, maar laat het vak Gebruikersnaam leeg!
  3. Controleer uw e-mail. Als het goed is, ontvangt u een e-mailbericht met een lijst met gebruikersnamen. (Dit e-mailbericht is bedoeld om u te informeren over welke accounts zijn gekoppeld aan uw e-mailadres. Het is geen e-mailbericht voor het opnieuw instellen van het wachtwoord.)
  4. Klik op een gebruikersnaam in het e-mailbericht. U wordt teruggeleid naar de pagina Wachtwoord vergeten waarop uw gebruikersnaam is ingevuld. U kunt vervolgens het opnieuw instellen van het wachtwoord in werking stellen voor dat account.
Ik heb het bericht over het opnieuw instellen van het wachtwoord niet ontvangen

Het kan 5-10 minuten duren voordat het e-mailbericht in uw Postvak IN wordt weergegeven. Als na verloop van deze periode het bericht niet is ontvangen, is het waarschijnlijk in de mappen voor ongewenste e-mail terechtgekomen of wordt het bericht geblokkeerd door uw instellingen voor e-mailbeveiliging.

U kunt proberen om dit aan de hand van de volgende stappen op te lossen:

1. Voeg surveymonkey@go.surveymonkey.com toe aan uw lijst met veilige e-mailafzenders.
  2. Plaats onze informatie op de witte lijst in uw e-mailaccount (of geef deze door aan uw IT-team).
  3. Probeer na stap 1 en stap 2 nog een keer het proces voor Wachtwoord vergeten te doorlopen.
Ik heb mijn wachtwoord opnieuw ingesteld, maar kan mij nog steeds niet aanmelden

Uw browser slaat waarschijnlijk uw oude informatie op. Wis uw cache en cookies, sluit uw browser en probeer u vervolgens opnieuw aan te melden met uw gebruikersnaam en nieuwe wachtwoord (niet met uw e-mailadres en nieuwe wachtwoord, tenzij uw e-mailadres hetzelfde is als uw gebruikersnaam). U kunt uw gebruikersnaam vinden door uw e-mailadres voor contact in te voeren op de pagina Wachtwoord vergeten.

Video-overzicht

Overige aanmeldingsproblemen

Eenmalige aanmelding

Als er een foutbericht wordt weergegeven waarin wordt vermeld dat uw e-mailadres niet is ingeschakeld voor eenmalige aanmelding, kan dit een aantal verschillende oorzaken hebben:

• Uw organisatie heeft eenmalige aanmelding niet ingeschakeld. Selecteer in plaats daarvan in het "berichtvenster" Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten en doorloop de stappen voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord of voor het ophalen van uw gebruikersnaam.
  • Uw organisatie heeft eenmalige aanmelding ingeschakeld, maar u bent nog geen lid van de groep. Vraag uw IT-afdeling om meer informatie over hoe u lid kunt worden van de groep van uw bedrijf.
  • Uw organisatie heeft eenmalige aanmelding ingeschakeld, maar u heeft een verkeerd e-mailadres ingevoerd. Zorg ervoor dat u het e-mailadres invoert dat u gebruikt voor eenmalige aanmelding bij uw bedrijf. Vraag uw IT-afdeling om hulp als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten.

Mij onthouden

Als u Mij onthouden selecteert wanneer u zich aanmeldt bij SurveyMonkey, blijft u in de desbetreffende browser gedurende 2 weken aangemeld, tenzij u zich afmeldt of voor het verstrijken van deze periode uw cookies wist.

Als uw browser alleen sessiecookies toestaat, werkt de optie "Mij onthouden" niet. U kunt dit wijzigen in uw browserinstellingen.

Als u problemen met aanmelden hebt of uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, kunnen wij u helpen. U kunt meerdere accounts met hetzelfde e-mailadres hebben.