Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten

Als u zich niet kunt aanmelden, selecteert u hieronder de situatie die van toepassing is en volgt u de stappen voor probleemoplossing om opnieuw toegang tot uw account te krijgen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten of heb geen wachtwoord

Uw wachtwoord opnieuw instellen:

1. Ga naar de pagina Wachtwoord vergeten.
  2. Voer uw gebruikersnaam in, maar laat het vak E-mailadres leeg.
  3. Klik op Doorgaan.
  4. Controleer uw Postvak IN op een e-mail waarmee u uw wachtwoord opnieuw instelt. Wij sturen dit bericht naar het e-mailadres dat aan uw SurveyMonkey-account is gekoppeld.
Ik ben mijn gebruikersnaam en wachtwoord vergeten

Als u meerdere accounts hebt die hetzelfde accounte-mailadres gebruiken, zijn er meerdere gebruikersnamen waaruit u kunt selecteren.

De gebruikersnaam zoeken en uw wachtwoord opnieuw instellen:

1. Ga naar de pagina Wachtwoord vergeten of Gebruikersnaam vergeten.
  2. Voer het e-mailadres van uw account in, maar laat het vak Gebruikersnaam leeg.
  3. Klik op Doorgaan.
  4. Controleer uw Postvak IN—U ontvangt een e-mail met een lijst met gebruikersnamen die zijn gekoppeld aan het e-mailadres van uw account.
  5. Klik op een gebruikersnaam in het e-mailbericht. Hierdoor wordt de pagina Wachtwoord vergeten met de geselecteerde gebruikersnaam geopend. Zorg ervoor dat u het vak E-mailadres leeg laat.
  6. Klik op Doorgaan.
  7. Controleer uw Postvak IN op een e-mail waarmee u uw wachtwoord opnieuw instelt.
Ik heb het bericht over het opnieuw instellen van het wachtwoord niet ontvangen

Het kan 10 minuten duren voordat de e-mail in uw Postvak IN wordt weergegeven. Als het langer duurt, bevindt het bericht zich misschien in de map voor spam of ongewenste e-mail of wordt dit geblokkeerd door beveiligingsinstellingen voor e-mail.

SurveyMonkey-e-mails deblokkeren:

1. Voeg surveymonkey@go.surveymonkey.com toe aan uw lijst met veilige e-mailafzenders.
  2. Plaats onze informatie op de witte lijst in uw e-mailaccount (of geef deze door aan uw IT-team).
  3. Probeer de stappen voor een vergeten wachtwoord opnieuw.
Ik heb mijn wachtwoord opnieuw ingesteld, maar kan me nog steeds niet aanmelden

Uw browser slaat waarschijnlijk uw oude aanmeldingsgegevens op. Wis uw cache en cookies, sluit uw browser en probeer u opnieuw aan te melden met uw gebruikersnaam en nieuwe wachtwoord.

Als u niet zeker weet wat uw gebruikersnaam is, voert u uw e-mailadres in op de pagina Wachtwoord vergeten of Gebruikersnaam vergeten.

Nog steeds hulp nodig? Lees meer over andere manieren van aanmelden en het oplossen van problemen met accountverificatie.
Als u zich niet kunt aanmelden omdat u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, volgt u de stappen voor probleemoplossing hierna om toegang te krijgen tot uw account.