Vraag van type Vervolgkeuzemenu

Een vraag van het type Vervolgkeuzemenu is een vraag met een gesloten einde waarbij respondenten één antwoordkeuze kunnen kiezen in een lijst met keuzen die in een vervolgkeuzemenu wordt aangeboden.

Een vraag van het type Vervolgkeuzemenu maken

U kunt dit vraagtype als volgt maken:

1. Sleep Vervolgkeuzemenu vanuit de sectie OPBOUWEN naar uw enquête en zet het daar neer.
  2. Voer in de velden met de naam Antwoorden elke antwoordkeuze in. Als u een lange lijst hebt, kunt u de antwoordopties kopiëren en plakken.
  3. Configureer eventuele overige opties.
  4. Klik op Opslaan.

Opties en instellingen

Deze vraag scoren (quizmodus inschakelen)

U kunt een score aan uw vraag toewijzen om uw enquête om te vormen tot een quiz. Meer info: Quizzen

Extra opties

Enquêtegedrag

Geef voordat u uw enquête verzendt, een voorbeeld en test weer voor uw enquêteontwerp om te controleren hoe uw enquête bij respondenten wordt weergegeven.

Respondenten kunnen slechts één antwoord kiezen bij de vraag van het type Vervolgkeuzemenu.

Resultaten analyseren

Zie voorbeeldresultaten (alleen in het Engels) »

Vragen van het type Vervolgkeuzemenu zijn gemakkelijk te analyseren omdat hierbij slechts één antwoord is toegestaan. U kunt regels opstellen voor filteren en vergelijken om uw enquêteresultaten op te splitsen en elk diagramtype is beschikbaar voor deze vraag.

Een vraag van het type Vervolgkeuzemenu is een vraag met een gesloten einde waarbij respondenten één antwoordkeuze kunnen kiezen in een lijst met keuzen die in een vervolgkeuzemenu wordt aangeboden.