Vraag van type Vervolgkeuzemenu

Een vraag van het type Vervolgkeuzemenu heeft een gesloten einde. Respondenten kunnen één antwoordkeuze kiezen uit een lijst in een vervolgkeuzemenu.

Video-overzicht

Een vraag van het type Vervolgkeuzemenu maken

Dit vraagtype toevoegen:

1. Sleep Vervolgkeuzemenu vanuit de sectie Opbouwen naar uw enquête en zet het daar neer.
  2. Voer in de velden met de naam Antwoorden elke antwoordkeuze in. Bij een lange lijst kunt u de antwoordopties kopiëren en plakken.
  3. Configureer eventuele overige opties.
  4. Klik op Opslaan.

Opties en instellingen

Deze vraag scoren (quizmodus inschakelen)

U kunt een score aan uw vraag toewijzen om van uw enquête een quiz te maken. Meer info: Quizzen

Extra opties

Enquêtegedrag

Bekijk voordat u uw enquête verzendt een voorbeeld van uw enquêteontwerp om te zien hoe uw enquête bij respondenten wordt weergegeven.

Respondenten kunnen hoogstens één antwoord kiezen bij de vraag van het type Vervolgkeuzemenu.

Resultaten analyseren

Zie voorbeeldresultaten (alleen in het Engels) »

Omdat maar één antwoord is toegestaan, zijn vragen van het type Vervolgkeuzemenu gemakkelijk te analyseren. U kunt regels opstellen voor filteren en vergelijken om uw enquêteresultaten op te splitsen. Elk diagramtype is beschikbaar voor deze vraag.

Een vraag van het type Vervolgkeuzemenu heeft een gesloten einde. Respondenten kunnen één antwoordkeuze kiezen uit een lijst in een vervolgkeuzemenu.