Uw gebruikersnaam, e-mailadres of wachtwoord wijzigen

Mijn account

U kunt uw gebruikersnaam, e-mailadres voor contact, wachtwoord, voornaam of achternaam wijzigen op de pagina Mijn account.

Zo gaat u naar de pagina Mijn account:

1. Klik wanneer u bent aangemeld op het vervolgkeuzemenu met uw gebruikersnaam rechtsboven in uw account.
  2. Kies Mijn account.
  3. Zorg ervoor dat u zich op het tabblad Accountoverzicht bevindt.
  4. Klik op de knop Bewerken naast het veld dat u wilt bijwerken.
TIP! U dient uw huidige wachtwoord te kennen om dit te wijzigen. Als u uw wachtwoord niet meer weet, meld u dan af bij uw account en volg deze stappen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

SurveyMonkey Contribute

Uw Contribute-account wordt gesynchroniseerd met uw SurveyMonkey-account. Als u een Contribute-account hebt, worden uw gebruikersnaam, e-mailadres, wachtwoord enz. beheerd op de pagina Mijn account van uw SurveyMonkey-account.

Video-overzicht

Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord niet meer weet en geen toegang meer tot uw account kunt krijgen, volg dan deze stappen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
U kunt uw gebruikersnaam, het e-mailadres voor contact en andere accountgegevens wijzigen door u aan te melden op de pagina Mijn account. Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord niet meer weet, volg dan deze stappen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.