Uw gebruikersnaam, e-mailadres of wachtwoord wijzigen

Uw profiel

U kunt in Mijn account uw profielinformatie bewerken. Mogelijk hebt u uw huidige wachtwoord nodig om bepaalde wijzigingen aan te brengen.

Uw gebruikersnaam, naam, wachtwoord en e-mailadres bewerken:

1. Meld u aan bij uw account.
  2. Klik op uw gebruikersnaam in de rechterbovenhoek van uw account.
  3. Kies Mijn account.
  4. Blader naar de sectie Aanmeldingsgegevens.
  5. Bewerk de profielgegevens die u wilt aanpassen.

Voor het bewerken van andere profielgegevens, zoals uw industrie, functie, functieniveau of de enquĂȘtecategorie van uw voorkeur, bladert u naar de sectie Algemene voorkeuren in Mijn account. Of u klikt op uw naam in de linkerbovenhoek van uw Dashboard.

TIP! Als u uw wachtwoord niet meer weet of geen wachtwoord hebt, meld u dan af bij uw account en volg deze stappen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Video-overzicht

SurveyMonkey Contribute

Uw Contribute-account wordt gesynchroniseerd met uw SurveyMonkey-account. Als u een Contribute-account hebt, bewerkt u uw gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord dus op de pagina Mijn account van uw SurveyMonkey-account.

U kunt uw gebruikersnaam, het e-mailadres voor contact en andere accountgegevens wijzigen door u aan te melden op de pagina Mijn account. Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord niet meer weet, volg dan deze stappen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.