Uw e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord

Ga naar...

E-mailadres van account

Uw e-mailadres wijzigen

Accounthouders worden geïdentificeerd op basis van het e-mailadres voor hun account. Zorg dat dit adres altijd is bijgewerkt, zodat we u kunnen bereiken met belangrijke informatie en ons ondersteuningsteam u van dienst kan zijn.

Het e-mailadres van uw account wijzigen:

1. Meld u aan en ga naar Mijn account.
  2. Ga naar de sectie Aanmeldingsgegevens.
  3. Klik naast het e-mailadres op Bewerken.
  4. Pas uw e-mailadres aan en bevestig uw huidige wachtwoord.
  5. Klik op E-mailadres wijzigen.
  6. Controleer uw e-mailadres.
Gebruik een ondersteund e-mailadres waartoe alleen u toegang hebt. Vermijd algemene, op rollen gebaseerde en lijstserveradressen, zoals info@, admin@ of sales@uwbedrijf.nl voor uw SurveyMonkey-account.

Uw e-mailadres verifiëren

Het e-mailadres van uw account moet worden geverifieerd. Zo weet u zeker dat u e-mail over uw account van ons kunt ontvangen. Nieuwe afzenderadressen voor e-mail moeten worden geverifieerd, aangezien ze voor het eerst worden gebruikt.

Het e-mailadres van uw account verifiëren:

1. Meld u aan en ga naar Mijn account.
  2. Ga naar de sectie Aanmeldingsgegevens.
  3. Als bij het e-mailadres de tekst Niet geverifieerd wordt weergegeven, klikt u op E-mail opnieuw verzenden.
  4. Ga naar uw Postvak In en zoek naar een bericht van SurveyMonkey.
  5. Klik op de verificatiekoppeling.

Problemen met e-mailverificatie

Uw e-mailadres is niet juist

Het e-mailadres bevat misschien een tikfout, het is van iemand anders of u gebruikt een niet-ondersteund adres, zoals een algemeen, op een rol gebaseerd of lijstserveradres.

U hebt de e-mail niet ontvangen

Hebt u toegang tot de e-mail, maar geen verificatiebericht ontvangen, dan bevindt dat bericht zich waarschijnlijk in uw map met spam, junkmail of ongewenste e-mail. Het onderwerp van de email is Uw e-mailadres verifiëren. Het bericht is verzonden vanaf surveymonkey@t.outbound.surveymonkey.com.

U kunt ons toevoegen aan de lijst met veilige afzenders door onze informatie op te nemen in de lijst met vertrouwde afzenders. Als u niet weet hoe u afzenders toevoegt aan een lijst met adressen die u nooit wilt blokkeren, geeft u de benodigde informatie door aan uw IT-afdeling.

U hebt geen toegang tot het e-mailaccount

Als u geen toegang hebt tot het e-mailaccount (u gebruikt het e-mailadres van iemand anders, een e-mailadres dat geen reacties accepteert of een intern e-mailadres dat geen e-mails kan ontvangen van andere domeinen, enz.), kunt u het volgende doen:

• Neem contact op met degene die toegang heeft tot dat e-mailaccount. Deze persoon moet u dan het verificatiebericht doorsturen, zodat u op de verificatiekoppeling kunt klikken.
  • Neem contact op met uw IT-afdeling en vraag of het interne e-mailadres e-mails mag ontvangen van SurveyMonkey door onze info toe te voegen aan de lijst met adressen die nooit worden geblokkeerd. Die afdeling moet u dan het verificatiebericht doorsturen, zodat u op de verificatiekoppeling kunt klikken.
  • Wijzig het e-mailadres. Gebruik daarbij een e-mailaccount waartoe u toegang hebt.

Uw koppeling werkt niet

U (de SurveyMonkey-accounthouder) moet zijn aangemeld bij uw SurveyMonkey-account als u op de verificatiekoppeling klikt. Bent u niet aangemeld, dan ziet u een foutmelding of wordt u gevraagd zich aan te melden door op de verificatiekoppeling te klikken.

U hebt meerdere SurveyMonkey-accounts

Als u meerdere SurveyMonkey-accounts met hetzelfde e-mailadres hebt, dan meldt u zich aan bij het juiste account als u op de verificatiekoppeling klikt. Bent u niet aangemeld bij het juiste account, dan ziet u een foutmelding.

Gebruikersnaam en wachtwoord

U bewerkt uw gebruikersnaam en wachtwoord in de Aanmeldingsgegevens van Mijn account.

Het delen van aanmeldingsinformatie is in strijd met onze gebruiksvoorwaarden en maakt uw account vatbaar voor een mogelijke inbreuk. Gebruik een sterk, moeilijk te raden wachtwoord dat alleen u kent om de toegang tot uw account en gegevens te beschermen. Bekijk andere wachtwoordtips om uw account veilig te houden.

Als u problemen hebt bij het aanmelden, hebt u misschien meerdere SurveyMonkey-accounts en meer dan één gebruikersnaam. Als u alle mogelijke gebruikersnamen wilt ophalen die aan een e-mailadres zijn gekoppeld, voert u het adres in op de pagina Wachtwoord vergeten.

TIP! Als u uw wachtwoord niet meer weet of geen wachtwoord hebt, meld u dan af bij uw account en volg deze stappen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw profiel

Voor het bewerken van andere profielgegevens, zoals uw industrie, functie, functieniveau of de enquêtecategorie van uw voorkeur, bladert u naar de sectie Algemene voorkeuren in Mijn account. Of klik op uw naam in de linkerbovenhoek van uw dashboard.

Het account overplaatsen

Als u SurveyMonkey gebruikt voor uw werk en u een andere functie krijgt, moet u de contactpersoon bijwerken met de gegevens van de nieuwe verantwoordelijke voor enquêtes bij uw organisatie. U hoeft alleen het e-mailadres voor het account te wijzigen om de accounthouder bij te werken.

Wilt u niet uw hele account overzetten, dan kunt u enquêtes overplaatsen naar een betaald account.

Als meerdere mensen moeten samenwerken aan enquêtes, voert u een upgrade uit naar een team om alle functies voor samenwerking te ontgrendelen.

Het eigendom van het account en gegevens zijn afhankelijk van uw abonnementstype. Dit wordt vermeld in de sectie Accountgegevens van de pagina Mijn account.
Wijzig uw gebruikersnaam, e-mailadres voor contact, wachtwoord en andere profielinformatie via Mijn account. Verifieer uw e-mailadres om te garanderen dat u accountinformatie van ons kunt ontvangen.