Kan ik enquêtes of enquêteresultaten samenvoegen?

U kunt niet twee enquêteontwerpen of de resultaten van twee afzonderlijke enquêtes samenvoegen.

Maak in plaats daarvan meerdere verzamelprogramma's voor één enquête. De resultaten voor elk verzamelprogramma worden samengevoegd in de sectie Resultaten analyseren van de enquête. Zo kunt u alle enquêteresultaten eenvoudig weergeven en exporteren.

Het is niet mogelijk om de resultaten van twee afzonderlijke enquêtes samen te voegen, zelfs als ze dezelfde opzet hebben of kopieën van elkaar zijn. Als u de gegevens van twee afzonderlijke enquêtes wilt samenvoegen, exporteer dan de gegevens voor elke enquête en probeer de bestanden in Excel te combineren.

Het is niet mogelijk om twee enquêteontwerpen of de resultaten van twee afzonderlijke enquêtes samen te voegen, zelfs als ze dezelfde opzet hebben of kopieën van elkaar zijn.