HootSuite-integratie

We zijn een partnerschap aangegaan met HootSuite, het toonaangevende dashboard voor sociale media, om uw sociale netwerken te beheren en te meten. U kunt nu uw SurveyMonkey-enquêtes naar meerdere sociale netwerken versturen en uw resultaten bekijken vanaf een enkele locatie.

De SurveyMonkey-app installeren op HootSuite

U kunt als volgt de SurveyMonkey-app installeren op uw HootSuite-dashboard:
  1. Meld u aan bij HootSuite.
  2. Klik op het puzzelstukpictogram App Directory op de linkerwerkbalk.
  3. Zoek in de app-directory naar SurveyMonkey.
  4. Klik op de knop Install App. Er wordt een SurveyMonkey-tab weergegeven op uw HootSuite-dashboard.
  5. Klik op die tab op Connect with SurveyMonkey. Er wordt een pop-upvenster weergegeven waarin u wordt gevraagd uw aanmeldingsinformatie voor SurveyMonkey in te voeren.
  6. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord voor SurveyMonkey in.
  7. Klik op Authorize.

Het overzicht van resultaten bekijken & Individuele reacties op HootSuite

U kunt als volgt het overzicht van resultaten bekijken:
  1. Open de tab SurveyMonkey.
  2. Zoek de enquête waarvan u de resultaten wilt bekijken.
  3. Klik in de kolom Actions aan de rechterkant van de enquête op het grafiekpictogram.
  4. In het resultatenvenster wordt standaard de tab Question Summaries geopend, waar u grafieken kunt bekijken die elke vraag van de enquête vertegenwoordigen. (Opmerking: Voor meer dynamische diagrammen gaat u terug naar het gedeelte Resultaten analyseren in SurveyMonkey).
Opmerking: Alleen de 1000 meest recente reacties worden weergegeven in het venster Question Summaries op HootSuite. Ga terug naar SurveyMonkey om het complete overzicht van reacties te bekijken.

U kunt als volgt individuele reacties bekijken:
  1. Open de tab SurveyMonkey.
  2. Zoek de enquête waarvan u de resultaten wilt bekijken.
  3. Klik in de kolom Actions aan de rechterkant van de enquête op het grafiekpictogram.
  4. Klik op de tab Individual Responses om onbewerkte gegevens te bekijken; begindatum en -tijd, datum en tijd van laatste wijziging, status, verzamelingsmodus en IP-adres.
  5. Klik op het plustekenpictogram links van de reactie om de antwoorden van die respondent op elke enquêtevraag te bekijken.

Enquêtes delen op sociale media via HootSuite

U kunt meer reacties krijgen en tijd besparen door een enquêtekoppeling op al uw sociale netwerken tegelijk te publiceren.

U kunt als volgt een enquêtekoppeling delen op sociale media:
  1. Open de tab SurveyMonkey.
  2. Zoek de enquête die u wilt verzenden.
  3. Klik in de kolom Acties op het pijlpictogram om het vak Bericht opstellen te openen, dat automatisch de enquêtekoppeling bevat.
  4. Stel uw bericht op.
  5. Selecteer het sociale netwerk of de sociale netwerken waarop u uw bericht wilt posten.
  6. Kies ervoor om het bericht onmiddellijk te verzenden of plan het voor aflevering op een later tijdstip.

Tips

• Gebruik de zoekfunctie in de rechterbovenhoek van het SurveyMonkey-tabblad om snel een specifieke enquête te vinden.
  • Klik op het vernieuwpictogram in de rechterbovenhoek van het SurveyMonkey-tabblad om de meest actuele enquêtereacties weer te geven.
  • klik op een enquêtetitel om terug te gaan naar het gedeelte Resultaten analyseren in SurveyMonkey.
  • Klik op de naam van een verzamelprogramma om de enquête te openen.
Bekijk uw SurveyMonkey-enquêteresultaten en verstuur uw enquête via sociale media, rechtstreeks vanuit uw HootSuite-dashboard.