Gefilterde resultaten exporteren

Betaalde functie: U hebt een betaald plan nodig als u enquêteresultaten wilt exporteren.
U kunt uw enquêteresultaten exporteren met alle toegepaste filterings-, vergelijkings- en/of weergaveregels toegepast. Door de huidige weergave of een opgeslagen weergave van uw gegevens te exporteren, kunt u op eenvoudige wijze aangepaste downloads maken die voorzien in uw specifieke rapportagebehoeften.

De optie voor het exporteren van gegevens met toegepaste regels is bijzonder nuttig voor het volgende:
  • Alleen resultaten downloaden die aan bepaalde criteria voldoen (via filteringsregels)
  • Een rapport met kruistabellen maken (via een vergelijkingsregel)
  • Een rapport samenstellen dat alleen de resultaten voor bepaalde vragen bevat (via een weergaveregel)
U kunt gegevens exporteren met toegepaste regels door de huidige weergave of een opgeslagen weergave te exporteren.

De huidige weergave exporteren

U kunt de gegevens exporteren met alle regels in de huidige weergave toegepast. U kunt als volgt de huidige weergave exporteren:

1. Klik op de knop Alles exporteren in de rechterbovenhoek.
  2. Kies Alleen overzichtsgegevens of Gegevens van alle reacties.
  3. Kies Huidige weergave naast "Gegevensweergave".
  4. Kies de indeling waaraan u de voorkeur geeft.
  5. Klik op Exporteren.

Opgeslagen weergaven exporteren

U kunt alle opgeslagen weergaven rechtstreeks downloaden vanuit het gedeelte Opgeslagen weergaven op de zijbalk:

1. Open het gedeelte Opgeslagen weergaven op de zijbalk.
  2. Klik op . naast de opgeslagen weergave die u wilt exporteren.
  3. Klik op Weergave exporteren.
  4. Kies tussen het downloaden van Overzichtsgegevens of Alle reactiegegevens.
  5. Kies de exportindeling en instellingen waaraan u de voorkeur geeft.
  6. Klik op Exporteren.
Exporteer de toegepaste gegevensweergave om uw gegevens te downloaden met alle huidige filterings-, vergelijkings- en weergaveregels toegepast. Hierdoor kunt u aangepaste rapporten samenstellen.