Diagrammen exporteren

BETAALDE FUNCTIE: U hebt een betaald plan nodig als u enquêteresultaten wilt exporteren.

U kunt uw aangepaste diagrammen exporteren en deze gebruiken in presentaties, verzenden via e-mail of delen op elke gewenste locatie. Aangepaste diagrammen kunnen niet worden geëxporteerd naar een CSV- of XLS-bestand.

U kunt een individueel diagram exporteren of alle diagrammen tegelijk:

• Als u een individueel diagram wilt exporteren in PNG-indeling, klikt u op Exporteren direct boven het vraagdiagram en kiest u Alleen vraagdiagram.
  • Als u alle diagrammen wilt exporteren, klikt u op Alles exporteren boven aan de pagina en selecteert u Alle overzichtsgegevens. Kies de indeling PDF of PPT.

U kunt de diagrammen downloaden naar uw computer door op de export te klikken vanuit het menu EXPORTS in de linkerzijbalk. Exports worden hier 14 dagen lang opgeslagen.

TIP! U kunt uw enquêteresultaten en aangepaste diagrammen delen per URL. De gegevens in de diagrammen worden bijgewerkt terwijl de enquête reacties verzamelt.
Aangepaste diagrammen van uw gegevens maken en deze downloaden naar uw computer of online delen.