m

Enquêteresultaten exporteren

Betaalde functie: Alleen met een betaald abonnement kunt u enquêteresultaten exporteren.

U kunt enquêtegegevens exporteren om een offline exemplaar van uw enquêteresultaten te downloaden. Met onze voorbeeldexports kunt u beter kiezen welke exportindeling voor u het handigst is. Voorbeeldexports bekijken »

Video-overzicht

Heeft uw enquête meer dan 100.000 reacties of is het totale aantal respondenten vermenigvuldigd met het aantal vragen meer dan 100.000, dan zijn alleen CSV-exports beschikbaar.

Alle enquêteresultaten exporteren:

  1. Ga naar de sectie Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Klik op Opslaan als boven aan de pagina.
  3. Klik op Bestand exporteren.
  4. Selecteer een exporttype: Alle overzichtsgegevens, Alle reactiegegevens of Alle individuele reacties.
  5. Kies een exportindeling, selecteer uw exportopties en klik op Exporteren.
  6. Klik onder Exports in de linkerzijbalk op de export om het bestand te downloaden naar uw computer. Exports worden hier 14 dagen lang opgeslagen.

Het bestand dat u downloadt, kan een gecomprimeerd bestand zijn, ook wel een zip-bestand genoemd. Nadat u het bestand hebt uitgepakt, kunt u de bestanden openen die uw enquêteresultaten bevatten.

Tip! Volg deze tips als u problemen ondervindt bij het exporteren van uw enquêteresultaten.

Overzichtsgegevens

Exports van overzichtsgegevens bieden u een presentatieklaar overzicht van uw enquêteresultaten per vraag, ook wel vragenoverzicht genoemd. Er zijn verschillende indelingen beschikbaar:

PDF

PDF-exports met alle overzichtsgegevens hebben opvallende, aangepaste diagrammen en gegevenstabellen, zodat u uw resultaten gemakkelijk kunt delen of presenteren zodra ze beschikbaar zijn. Extra berekeningen zijn niet nodig.

Meer informatie over PDF-exports »

PPT

PPT-exports van alle overzichtsgegevens zijn opgemaakt voor PowerPoint. De dia's zijn presentatieklaar, geordend per vraag met dezelfde aangepaste diagrammen en gegevenstabellen die u ziet op het tabblad Vragenoverzicht bij het analyseren van uw resultaten.

Meer informatie over PDF-exports »

XLS

XLS-exports van alle overzichtsgegevens zijn opgemaakt voor Excel. Het spreadsheet bevat een overzicht in de vorm van een gegevenstabel voor elke vraag, met diagrammen inbegrepen. Wij berekenen het aantal reacties en de percentages voor u.

Meer informatie over XLS-exports »

CSV

CSV-exports van alle overzichtsgegevens kunnen worden gebruikt in veel verschillende analyseprogramma's, zoals Excel of Numbers. Dit exporttype is nuttig als u gegevens deelt met mensen die niet dezelfde software als u hebben. Het spreadsheet bevat het aantal reacties en reactiepercentages, maar tabellen en diagrammen zijn niet inbegrepen.

Meer informatie over CSV-exports »

Reactiegegevens

Met exports van reactiegegevens kunt u bekijken hoe elke respondent de enquête heeft beantwoord. Dit exporttype is ook handig als u onbewerkte gegevens nodig hebt om diagrammen te maken of uw eigen analyses uit te voeren. Er zijn verschillende indelingen beschikbaar:

XLS

XLS-exports van reactiegegevens zijn opgemaakt voor Excel. In het spreadsheet worden alle individuele reacties in aparte rijen weergegeven. Vragen worden gegroepeerd per kolom. Zo kunt u in een handomdraai uw eigen analyse uitvoeren.

Meer informatie over XLS-exports »

PDF

Bij PDF-exports van reactiegegevens wordt dezelfde informatie gedownload en ziet u dezelfde weergave als op het tabblad Individuele reacties. Dit is de beste manier om de individuele reacties voor specifieke respondenten te bekijken.

Meer informatie over PDF-exports »

CSV

CSV-exports van alle overzichtsgegevens kunnen worden gebruikt in veel verschillende analyseprogramma's, zoals Excel of Numbers. Dit exporttype is nuttig als u gegevens deelt met mensen die niet over dezelfde software als u beschikken.

Meer informatie over CSV-exports »

SPSS

SPSS-exports van reactiegegevens worden op grote schaal gebruikt in gebieden als marktonderzoek, gezondheidsonderzoek, overheids- en onderwijsonderzoek. Deze export bevat een .SAV-bestand dat alleen met speciale software kan worden geopend.

Meer informatie over SPSS-exports »

Individuele reacties

Voor alle individuele reacties kunt u dezelfde exportindelingen gebruiken. Het is ook mogelijk om een afzonderlijke individuele reactie te exporteren naar een PDF-bestand. Klik in het tabblad Individuele reacties op de optie Exporteren naast de reactie.

Exporteer enquêtegegevens om een offline exemplaar van uw enquêteresultaten te downloaden. Er zijn verschillende exportindelingen beschikbaar: PDF, PPT, XLS, CSV en SPSS

Ontvang antwoorden