Een aangepast dankwoord toevoegen

Betaalde functie: U hebt een betaald abonnement nodig als u een aangepast dankwoord wilt inschakelen.

U kunt een aangepast dankwoord toevoegen aan het einde van uw enquête. Dit is te zien als iemand de enquête voltooit. Als u een enquêtevoorbeeld bekijkt, wordt er geen aangepast dankwoord weergegeven, aangezien dit een verzamelprogrammaoptie is en geen enquêteontwerpoptie.

Gebruikt u het verzamelprogramma voor Facebook Messenger of kioskenquêtes, of koopt u afgestemde reacties via Audience, dan kunt u geen dankwoord aan uw enquête toevoegen.

Een aangepast dankwoord toevoegen:

1. Ga naar het onderdeel Reacties verzamelen van uw enquête.
  2. Klik op de naam van het verzamelprogramma en ga naar de verzamelprogrammaopties. Mogelijk moet u klikken op Geavanceerde opties weergeven.
  3. Schakel Aangepast dankwoord (voorheen Pagina met dankwoord) in.
  4. Pas het bericht aan. Uw wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

Uw aangepaste dankwoord mag uit maximaal 2000 tekens bestaan.

Tip! Als u meer dan één verzamelprogramma gebruikt om uw enquête te verspreiden, moet u een aangepast dankwoord instellen voor elk verzamelprogramma.

Aanpast dankwoord is ingeschakeld

Respondenten zien uw aangepaste dankwoord nadat ze op de knop Gereed aan het einde van uw enquête hebben geklikt. De opmaak van uw aangepaste dankwoord komt overeen met het thema van uw enquête en ziet er dus hetzelfde uit als elke andere pagina in uw enquête.

Nadat ze op de secundaire knop Gereed op uw pagina met dankwoord hebben geklikt, krijgen respondenten de eindpagina van uw enquête te zien.

Enquêtereacties worden verzonden als een respondent op de knop Gereed klikt op de laatste pagina van uw enquête. Respondenten hoeven niet op de knop Gereed op de pagina met uw dankwoord te klikken om hun reacties te verzenden.

Aanpast dankwoord is uitgeschakeld

Nadat ze op de knop Gereed aan het einde van uw enquête hebben geklikt, krijgen respondenten de eindpagina van uw enquête te zien.

Respondenten krijgen geen toegang tot mijn enquête

Als voor uw enquête maar één reactie per computer is toegestaan, zien respondenten die opnieuw toegang tot de enquête proberen te krijgen het volgende bericht: U hebt deze enquête al ingevuld.

Als u de URL voor eigen merkgebruik in uw verzamelprogramma gebruikt en maar één reactie per computer toestaat, worden respondenten rechtstreeks naar uw aangepaste dankwoord geleid als ze hun reactie al hebben verzonden.

Respondenten opnieuw toegang tot hun enquêtereacties geven:

SurveyMonkey-branding verwijderen

U kunt de SurveyMonkey-branding verwijderen die mogelijk op de eindpagina van de enquête wordt weergegeven als u de URL voor eigen merkgebruik (research.net) gebruikt voor uw verzamelprogramma.

Mogelijk moet u ook de SurveyMonkey-voettekst verwijderen uit uw enquêteontwerp.

U kunt een aangepast dankwoord toevoegen aan het einde van uw enquête. Als u meer dan één verzamelprogramma gebruikt om uw enquête te verspreiden, moet u een aangepast dankwoord instellen voor elk verzamelprogramma.