Pagina met dankwoord

Met een geavanceerd abonnement kunt u een aangepaste bedankpagina toevoegen aan het einde van uw enquête.

U kunt als volgt een pagina met dankwoord toevoegen:

1. Ga naar het gedeelte Reacties verzamelen van uw enquête.
  2. Klik op de naam van het verzamelprogramma en ga naar de verzamelprogrammaopties. Mogelijk moet u klikken op Geavanceerde opties weergeven.
  3. Klik op Pagina met dankwoord.
  4. Klik op de knop om deze in te schakelen.
  5. Pas het bericht aan. U kunt elementaire HTML-opmaak gebruiken om de tekst op te maken. Uw wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

De optie voor de pagina met dankwoord is actief als u een enquête invult via een verzamelprogramma, zoals een Webkoppeling of E-mailuitnodiging. Wanneer u een voorbeeld van uw enquête bekijkt in het gedeelte Enquête ontwerpen, ziet u de instelling voor de pagina met dankwoord.

TIP!Als u meer dan één verzamelprogramma gebruikt om uw enquête te verspreiden, moet u een pagina met dankwoord instellen voor elk verzamelprogramma.

Pagina met dankwoord is ingeschakeld

Respondenten zien uw pagina met dankwoord nadat zij op de knop Gereed aan het einde van uw enquête hebben geklikt. De opmaak van de pagina met dankwoord komt overeen met het thema van uw enquête.

Nadat zij op de secundaire knop Gereed op uw pagina met dankwoord hebben geklikt, zien respondenten de eindpagina van uw enquête.

Enquêtereacties worden verzonden als een respondent op de knop Gereed klikt op de laatste pagina van uw enquête. Respondenten hoeven niet op de knop Gereed op de pagina met dankwoord te klikken om hun reacties te verzenden.

Pagina met dankwoord is uitgeschakeld

Nadat zij op de knop Gereed aan het einde van uw enquête hebben geklikt, zien respondenten de eindpagina van uw enquête.

Respondenten hebben geen toegang tot mijn enquête

Als respondenten direct naar de pagina met dankwoord worden geleid als zij op uw enquêtekoppeling klikken, komt dit doordat zij al een reactie hebben verzonden.

Als uw enquête slechts één reactie per computer toestaat, zien respondenten die opnieuw toegang tot de enquête proberen te krijgen het volgende bericht: U hebt deze enquête al ingevuld.

U kunt als volgt respondenten opnieuw toegang tot hun enquêtereacties verlenen:

SurveyMonkey-merkaanduidingen verwijderen

U kunt de merkaanduidingen van SurveyMonkey verwijderen die mogelijk op de eindpagina van de enquête voorkomen als u het witmerkdomein (research.net) gebruikt voor uw verzamelprogramma.

Mogelijk moet u ook de SurveyMonkey-voettekst verwijderen uit uw enquêteontwerp.

U kunt een aangepaste bedankpagina toevoegen aan het einde van uw enquête. Als u meer dan één verzamelprogramma gebruikt om uw enquête te verspreiden, moet u een pagina met dankwoord instellen voor elk verzamelprogramma.

Verzamel vandaag nog antwoorden