Een aangepast dankwoord toevoegen

BETAALDE FUNCTIE: U hebt een betaald plan nodig als u een aangepast dankwoord wilt inschakelen.

U kunt een aangepast dankwoord toevoegen aan het einde van uw enquête. Dit wordt weergegeven wanneer iemand de enquête voltooit. Wanneer u Voorbeeld weergeven en testen gebruikt, wordt er geen aangepast dankwoord weergegeven, aangezien dit een verzamelprogramma-optie is en geen enquêteontwerpoptie.

Een dankwoord toevoegen:

1. Ga naar de sectie Reacties verzamelen van uw enquête.
  2. Klik op de naam van het verzamelprogramma en ga naar de verzamelprogrammaopties. Mogelijk moet u klikken op Geavanceerde opties weergeven.
  3. Schakel Aangepast dankwoord (voorheen Pagina met dankwoord) in.
  4. Pas het bericht aan. Uw wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

Als u het verzamelprogramma voor Facebook Messenger gebruikt, is het niet mogelijk om een dankwoord aan uw enquête toe te voegen.

TIP! Als u meer dan één verzamelprogramma gebruikt om uw enquête te verspreiden, moet u een aangepast dankwoord instellen voor elk verzamelprogramma.

Aanpast dankwoord is ingeschakeld

Respondenten zien uw aangepaste dankwoord nadat ze op de knop Gereed aan het einde van uw enquête hebben geklikt. De opmaak van uw aangepaste dankwoord komt overeen met het thema van uw enquête. Deze ziet er hetzelfde uit als elke andere pagina in uw enquête.

Nadat ze op de secundaire knop Gereed op uw pagina met dankwoord hebben geklikt, wordt bij respondenten de eindpagina van uw enquête weergegeven.

Enquêtereacties worden verzonden als een respondent op de knop Gereed klikt op de laatste pagina van uw enquête. Respondenten hoeven niet op de knop Gereed op de pagina met uw dankwoord te klikken om hun reacties te verzenden.

Aanpast dankwoord is uitgeschakeld

Nadat ze op de knop Gereed aan het einde van uw enquête hebben geklikt, wordt bij respondenten de eindpagina van uw enquête weergegeven.

Respondenten krijgen geen toegang tot mijn enquête

Als uw enquête slechts één reactie per computer toestaat, zien respondenten die opnieuw toegang tot de enquête proberen te krijgen het volgende bericht: U hebt deze enquête al ingevuld.

Als u de URL voor eigen merkgebruik in uw verzamelprogramma gebruikt en slechts één reactie per computer toestaat, worden respondenten rechtstreeks naar uw aangepaste dankwoord geleid als ze hun reactie al hebben verzonden.

U kunt als volgt respondenten opnieuw toegang tot hun enquêtereacties verlenen:

• U kunt Meerdere reacties inschakelen.
  • Als u meerdere reacties per computer niet wilt toestaan, kunt u er op elk gewenst moment voor kiezen respondenten in staat te stellen om  reacties te bewerken.

SurveyMonkey-merkaanduidingen verwijderen

U kunt de SurveyMonkey-branding verwijderen die mogelijk op de eindpagina van de enquête wordt weergegeven als u de URL voor eigen merkgebruik (research.net) gebruikt voor uw verzamelprogramma.

Mogelijk moet u ook de SurveyMonkey-voettekst verwijderen uit uw enquêteontwerp.

U kunt een aangepast dankwoord toevoegen aan het einde van uw enquête. Als u meer dan één verzamelprogramma gebruikt om uw enquête te verspreiden, moet u een aangepast dankwoord instellen voor elk verzamelprogramma.