Audience-tegoed

Met Audience-tegoed kunt u uw SurveyMonkey Audience-reacties vooraf betalen. Dit is erg handig als u een vast budget hebt ingesteld voor uw enquêteprojecten. Omdat u de factuur vooraf betaalt, kunt u daarna tegoed inzetten om voor afzonderlijke projecten te betalen.

Tegoed is momenteel verkrijgbaar in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Australië, Nieuw-Zeeland en Singapore.

Ga naar...

Audience-tegoed kopen

Hoe u tegoed koopt

Zo koopt u Audience-tegoed:

1. Meld u aan bij uw SurveyMonkey-account en klik rechtsboven in beeld op uw gebruikersnaam.
  2. Selecteer Mijn account in het vervolgkeuzemenu.
  3. Klik op het tabblad Transactiegeschiedenis.
  4. Klik op de knop Tegoed toevoegen en geef het bedrag op dat u wilt kopen (alleen gehele getallen). Vul vervolgens de factureringsgegevens in.
  5. Controleer uw bestelgegevens en klik op Bevestigen om de factuur te maken die u moet betalen.
  6. Open de factuur en klik op Nu betalen. Alle details met betrekking tot betalen en waar betalingen naartoe moeten worden verzonden, worden weergegeven op de factuur.
TIP! Nadat uw betaling is verwerkt, kunt u met uw tegoed reacties kopen. Als u de reacties wilt kopen, klikt u op Nu betalen in uw factuur en betaalt u met een betaalkaart of creditcard.

Belasting op de aankoop van Audience-tegoed

Afhankelijk van het land van facturering kan er belasting worden ingehouden wanneer u de factuur voor uw Audience-tegoed betaalt. U betaalt niet opnieuw belasting wanneer u het tegoed gebruikt om reacties te kopen. Met andere woorden, er wordt geen belasting ingehouden wanneer u uw tegoed inzet om te betalen voor reacties omdat u al belasting hebt betaald (indien van toepassing) toen u het tegoed kocht.

Facturen met btw moeten binnen 45 dagen worden betaald, anders vervalt de factuur.

Tegoed en teams

Als u deel uitmaakt van een team, kunt u uw tegoed niet delen met de andere leden van het team. Iedereen heeft zijn eigen tegoedsaldo.

Tegoed gebruiken om reacties te kopen

Hoe u tegoed gebruikt

Wanneer u uw enquête hebt voorbereid en klaar bent om uw Audience-project te starten, kunt u uw bestaande tegoedsaldo gebruiken om voor reacties te betalen.

Audience-tegoed inzetten om reacties te kopen:

1. Ga naar de sectie Reacties verzamelen van de enquête waarvoor u reacties koopt.
  2. Kies Reacties kopen en stel uw Audience-doelgroepverzamelprogramma in.
  3. Klik wanneer u klaar bent op Doorgaan naar de check-outpagina.
  4. Onder Betalingsmethode selecteert u Mijn tegoed en Bevestigen.

Hebt u onvoldoende tegoed?

Tegoed kan niet als gedeeltelijke betaling worden gebruikt. Als u tegoed wilt gebruiken, hebt u voldoende tegoed nodig om het totale bedrag te betalen. Als u onvoldoende tegoed hebt om de volledige kosten te betalen, hebt u twee mogelijkheden:

• Voeg tegoed toe aan uw account, zodat u de betaling volledig met uw tegoed kunt voldoen. Klik op Tegoed toevoegen in het check-outvenster en klik daarna op Tegoed kopen. Nadat uw betaling is verwerkt, kunt u terugkeren naar uw Audience-verzamelprogramma om de betaling met tegoed te voldoen. Al uw instellingen in het verzamelprogramma zijn opgeslagen, dus u kunt gewoon doorgaan waar u was gebleven.
  • Betaal uw reacties met een creditcard of betaalkaart in plaats van met tegoed.

Uw tegoedsaldo en transactiegeschiedenis

Uw tegoedsaldo is het totale tegoed dat u momenteel beschikbaar hebt om Audience-reacties mee te kopen. U vindt uw tegoedsaldo in uw Transactiegeschiedenis.

Zo gaat u naar uw transactiegeschiedenis:

1. Meld u aan bij uw SurveyMonkey-account.
  2. Klik rechtsboven op uw gebruikersnaam.
  3. Klik op Mijn account in het vervolgkeuzemenu.
  4. Klik op het tabblad Transactiegeschiedenis.

In Transactiegeschiedenis kunt u uw Audience-tegoedactiviteit en uw aankoopgeschiedenis bekijken en afdrukken, zodat u een overzicht hebt van alle komende en betaalde facturen.

Als er een factuur is die u nog moet betalen, kunt u de factuur openen en op Nu betalen klikken. Alle informatie over de betalingsmethode en alle bankgegevens die u nodig hebt om de betaling te voldoen staan op de factuur.

Met Audience-tegoed kunt u uw SurveyMonkey Audience-reacties vooraf betalen. U betaalt één factuur vooraf en gebruikt het tegoed vervolgens om individuele projecten te betalen.