Teamactiviteiten

Enterprise-functie: Neem contact op met de afdeling Sales als u geïnteresseerd bent in activiteiten van uw team. Als u al een SurveyMonkey Enterprise-account hebt, neemt u contact op met uw Customer Success Manager.

Op het tabblad Activiteiten kunnen primaire beheerders en beheerders van teams met eenmalige aanmelding (SSO) zien wat er allemaal gebeurt in hun Enterprise-team.

De activiteiten voor uw team weergeven:

1. Selecteer Mijn team in het bovenste navigatiemenu.
  2. Selecteer Activiteiten.

Activiteiten weergeven

In het activiteitenlog worden de datum en tijd van een actie, de naam van het teamlid, een overzicht van wat er is gebeurd en de locatie van de activiteit geregistreerd.

U kunt filters toepassen om een lid, een begindatum en een einddatum te specificeren. Als u een filter hebt toegepast, kunt u op Filters wissen klikken om het log opnieuw in te stellen, zodat alle activiteiten worden weergegeven.

Activiteiten exporteren

Exporteer uw enquêteresultaten naar een CSV-bestand (door komma's gescheiden waarden). Klik op Exporteren naar .CSV om het bestand naar uw computer te downloaden. CSV-exports worden geopend in spreadsheetprogramma's, zoals Excel of Numbers.

Op het tabblad Activiteiten kunnen primaire beheerders en beheerders zien wat er allemaal gebeurt in hun Enterprise-team.