m

Webtoegankelijkheid: 508-conformiteit en WCAG2

Met SurveyMonkey kunt u toegankelijke enquêtes opstellen die voldoen aan de normen van Sectie 508 of WCAG2. Sectie 508 is een Amerikaanse federale wet die vereist dat alle elektronische en informatietechnologie die door de federale overheid wordt gebruikt, toegankelijk is voor mensen met beperkingen. WCAG2 is een stabiele technische norm die voorziet in een mondiale richtlijn voor webtoegankelijkheid en testbare succescriteria.

De volgende bronnen bieden informatie over de normen van Section 508 en WCAG2 om u te helpen toegankelijke enquêtes te maken die aan deze normen voldoen.

Documentatie

Richtlijnen voor toegankelijkheid en aanbevolen procedures

Feedback

SurveyMonkey zet zich volop in om personen met beperkingen ook deel te laten nemen aan enquêtes. Als u feedback hebt over hoe we het beter kunnen doen, vult u het feedbackformulier over SurveyMonkey-toegankelijkheid in.

Houd er rekening mee dat we mogelijk niet onmiddellijk op uw feedback kunnen reageren. We zorgen ervoor dat uw opmerkingen en suggesties het juiste team bereiken.

Sectie 508 is een Amerikaanse federale wet die vereist dat alle elektronische en informatietechnologie die door de federale overheid wordt gebruikt, toegankelijk is voor mensen met beperkingen. U kunt SurveyMonkey gebruiken om toegankelijke enquêtes op te stellen die voldoen aan de Sectie 508-normen.

Ontvang antwoorden