m

Webtoegankelijkheid: 508-conformiteit en WCAG2

Met SurveyMonkey kunt u toegankelijke enquêtes opstellen die voldoen aan de normen van Sectie 508 of WCAG2. Sectie 508 is een Amerikaanse federale wet die vereist dat alle elektronische en informatietechnologie die door de federale overheid wordt gebruikt, toegankelijk is voor mensen met beperkingen. WCAG2 is een stabiele technische norm die voorziet in een mondiale richtlijn voor webtoegankelijkheid en testbare succescriteria.

De volgende bronnen bieden informatie over de normen van Section 508 en WCAG2 om u te helpen toegankelijke enquêtes te maken die aan deze normen voldoen.

Documentatie

Richtlijnen voor toegankelijkheid en aanbevolen procedures

Hulpmiddelen voor toegankelijkheid: Invoegtoepassingen en bestandsviewers

Sommige webinhoud op SurveyMonkey en in het SurveyMonkey Helpcenter vereist mogelijk de volgende applets, invoegtoepassingen of software.

BestandsindelingenDownloadkoppelingBeschrijving
PDFAdobe Reader »Gebruik Adobe Acrobat om PDF-bestanden te lezen die vanaf SurveyMonkey en het Helpcenter kunnen worden gedownload.
DOC
DOCX
Word-bestandsviewer »Gebruik Microsoft Word om DOC- of DOCX-bestanden te lezen die zijn geüpload naar de bibliotheek van uw team.
XLS
CSV
XLS+
Excel-bestandsviewer »Gebruik Microsoft Excel om geëxporteerde XLS- of XLS+-bestanden te openen en om geëxporteerde voorbeeldbestanden te openen die beschikbaar zijn in het Helpcenter.
PPTPowerPoint-bestandsviewer »Gebruik Microsoft PowerPoint om geëxporteerde PowerPoint-bestanden te openen.
ZIPLijst met hulpprogramma's voor gecomprimeerde bestanden weergeven »Geëxporteerde SurveyMonkey-bestanden zijn mogelijk gecomprimeerd. Als u een van deze geëxporteerde bestanden wilt openen, moet u dit uitpakken met een van de hulpprogramma's die u daartoe kunt downloaden.

Feedback

SurveyMonkey legt zich erop toe mensen in staat te stellen om enquêtes te maken die toegankelijk zijn voor personen met beperkingen. Als u feedback hebt over hoe we het beter kunnen doen, vult u het feedbackformulier over SurveyMonkey-toegankelijkheid in.

Houd er rekening mee dat we mogelijk niet onmiddellijk op uw feedback kunnen reageren, maar we zullen ervoor zorgen dat uw opmerkingen en suggesties het juiste team bereiken.

Sectie 508 is een Amerikaanse federale wet die vereist dat alle elektronische en informatietechnologie die door de federale overheid wordt gebruikt, toegankelijk is voor mensen met beperkingen. U kunt SurveyMonkey gebruiken om toegankelijke enquêtes op te stellen die voldoen aan de Sectie 508-normen.

Ontvang antwoorden