Feedback
Hjälpcenter

Betalplaner förnyas automatiskt som standard, så att du alltid har tillgång till betalfunktionerna. Du kan avsluta automatisk förnyelse när som helst för att nedgradera ditt abonnemang när din betaltid har löpt ut.

Om du avslutar automatisk förnyelse stoppas betalningen från vid nästa faktureringsdatum eller, om du betalar med faktura, stoppas nästa faktura från att utfärdas. Ditt nuvarande abonnemang (den tid du redan har betalat för) påverkas inte, så du har tillgång och kan dra nytta av betalfunktionerna fram tills planen nedgraderas vid nästa faktureringsdatum.

Om du befinner dig inom EU och har uppgraderat ett nytt konto under de senaste 14 dagarna kan du även läsa vår policy för uppsägning av EU-abonnemang.

Om du har uppgraderat till en betald plan eller är Team huvudadministratör kan du stänga av automatisk förnyelse för att avsluta ditt abonnemang vid nästa faktureringsperiod.

Så här avslutar du automatisk förnyelse:

  1. Logga in på ditt SurveyMonkey-konto.
  2. Välj din Profilcirkel i det övre högra hörnet.
  3. Välj Mitt konto.
  4. Välj fliken Faktureringsinformation.
  5. Under Faktureringsprofil väljer du Hantera prenumeration.
  6. Vi visar en sammanfattning av ditt nuvarande abonnemang. Välj Nedgradera till Bas.
  7. Berätta varför du nedgraderar och markera rutan för att bekräfta att du förstår att du förlorar betalfunktioner och extra svar raderas. Välj Nedgradera.
  8. Vi visar prenumerationen som avbryts och datumet när ditt konto nedgraderas. Välj Klar för att avbryta automatisk förnyelse eller Behåll min plan om du vill behålla din nuvarande betalprenumeration.

När din plan nedgraderas ändras plantypen till BAS (vår gratisplan). Om du säger upp ett team nedgraderas alla konton och teamet upplöses.

Om du har en obetald faktura visas inte alternativet för att avsluta automatisk förnyelse. Kontakta oss för att avsluta ditt konto.

Om du arbetade med vårt säljteam för att skapa ditt konto ber vi dig att kontakta oss för att avsluta ditt konto.

Om du avslutar ett HIPAA-aktiverat konto pausar vi kontot vid slutet av faktureringsperioden. Vi behåller kontot under den tidsperiod som anges i affärsavtalet (BAA) för att ge dig möjlighet att förnya det. När pausperioden har löpt ut stänger vi kontot och all data i det raderas.

Om du har köpt en SurveyMonkey-plan via SurveyMonkey-appen för iOS hanteras faktureringen av Apple istället för SurveyMonkey. Du måste säga upp ditt abonnemang på deras plattform i stället för i SurveyMonkey.

Du kan radera ditt eget konto, så länge du inte är med i ett team. När du raderar ditt konto eller ett konto i ditt team inaktiveras kontot omedelbart. Du kommer inte att kunna logga in eller få tillgång till dess innehåll, fakturor eller betalningshistorik. All konto- och enkätdata tas bort permanent från vårt system efter 365 dagar.

Så här raderar du ditt konto:

  1. Logga in på ditt SurveyMonkey-konto på en stationär eller bärbar dator.
  2. Välj din Profilcirkel i det övre högra hörnet och välj Mitt konto.
  3. Rulla ned till sidans nederkant och välj Radera konto permanent.
  4. När du har granskat informationen markerar du alla kryssrutor och väljer Nästa för att begära en kod för att bekräfta raderingen av kontot.
  5. Kolla efter din kod i inkorgen. Ange koden och välj Radera konto. Om du har problem med att ta emot koden kan du behöva lägga till SurveyMonkey i din lista över säkra avsändare.
  • Jag kan inte mitt lösenord för att radera mitt konto
  • Du har flera konton med samma e-postadress.
  • Det går inte att klicka på bekräftelseknappen
  • Jag behöver radera mitt konto med SurveyMonkey-appen på iOS

Vi återbetalar inte automatiskt för återstående tid när du avslutar ett abonnemang eller raderar ett konto.

Om du avslutar automatisk förnyelse innan abonnemanget löper ut har du i de flesta fall tillgång till betalfunktionerna fram till slutet av abonnemangsperioden. Om du bara behöver en betalplan under en kort tid erbjuder vi en månadsplan. I enlighet med våra tjänstevillkor återbetalas inte tidigare avgifter när du avslutar ditt abonnemang, om inte detta krävs enligt lag. Konsumenter inom EU har återbetalningsrätt enligt vår policy för uppsägning av EU-abonnemang. Om du befinner dig i en annan region där vi enligt lag är skyldiga att göra en återbetalning vid en tidig uppsägning, eller om du har några frågor om avbokningar eller återbetalningar kan du kontakta oss.

Betald tid som återstår i din plan går förlorad om du raderar ditt konto. Under borttagningsprocessen ombeds du att uttryckligen samtycka till att annullera den återstående tiden i ditt nuvarande betalda abonnemang och bekräfta att du inte kommer att återbetalas för denna oanvända tid.

Om du raderar ett konto i ditt team förlorar du inte den återstående betalda tiden för den platsen. I stället blir den personens plats ledig och du kan bjuda in en annan person till teamet utan extra kostnad.

Om du inte har loggat in på ditt kostnadsfria SurveyMonkey- eller SurveyMonkey Contribute-konto på mer än tre år betraktar vi kontot som inaktivt och det raderas permanent.

Logga in på ditt konto för att behålla åtkomsten – du kan behöva återställa ditt lösenord efter en längre tids inaktivitet.