Typen Enterprise-teamlicenties, rollen en machtigingen

Artikel

Typen Enterprise-teamlicenties, rollen en machtigingen

Enterprise-teams: dit artikel is voor Enterprise-teams. Hebt u een Advantage-team of Premier-team, ga dan naar Typen teamlicenties en machtigingen.

Uw licentie en rol in een team bepalen welke accountmachtigingen u hebt en hoe u kunt samenwerken met uw team.

Licenties en rollen

Power en Casual

Uw Enterprise-team heeft een vast aantal Power-gebruikerslicenties en een onbeperkt aantal licenties voor Casual-gebruikers.

Binnen deze twee categorieën licenties vormen de roltoewijzingen de samenwerkingsstructuur van uw team. Hier vindt u de licenties en de verschillende rollen:

LicentieRolBeschrijving
PowerPrimaire beheerderDe primaire beheerder gaat over de facturering, het bibliotheekbeheer en het toewijzen van rollen.
PowerBeheerderBeheerders hebben haast dezelfde machtigingen als de primaire beheerder, waaronder die voor het beheren van divisies, bibliotheken en rollen.
PowerDivisiebeheerderDivisiebeheerders beheren de aan hen toegewezen divisies, de mensen in deze divisies en hun divisiebibliotheken.
PowerPower-gebruikerPower-gebruikers kunnen enquêtes maken en delen met behulp van alle Enterprise-functies en gereedschappen.
CasualCasual-gebruikerCasual-gebruikers hebben toegang tot eenvoudige SurveyMonkey-functies; ze kunnen enquêtes maken en een voorbeeld weergeven van het werk van hun teamgenoten. Enterprise-teams hebben een onbeperkt aantal licenties voor Casual-gebruikers.
  • Verouderde abonnementen

Machtigingen

Power- en Casual-functies

Hier vindt u een handige vergelijkingsgids tussen de verschillende beschikbare functies voor Power-licenties en Casual-licenties:

Enquêtes bouwen

Enquêtes samenstellenPowerCasual
Onbeperkt aantal enquêtes
Onbeperkt aantal vragenTien vraagblokken per enquête
Geavanceerde vragen (matrix, commentaarvak, klikoverzicht, sterrenwaardering, a/b-testen, bestandupload, etc.)Essentiële vraagtypen
Logica (logica voor overslaan, overnemen van vragen en antwoorden, randomisatie, diskwalificatie, quota, aangepaste variabelen, etc.)Kan geen logica toevoegen
Geavanceerde logica (geavanceerd vertakken*, geavanceerd overnemen van vragen en antwoorden*)✅ *Kan geen logica toevoegen
Meertalige enquêtes*✅ *Kan geen vertaalbestand toevoegen

Branding

BrandingPowerCasual
Teamthema's
Premium en aangepaste thema'sStandaardthema's
Aangepaste grafiekkleurenStandaard grafiekkleuren
Branding verbergen (enquêtevoettekst, gedeelde gegevens, gesloten pagina)SurveyMonkey- of Momentive-branding
Aangepast URL-eindeWillekeurig gegenereerd URL-einde
URL eigen merkgebruiksurveymonkey.com url
Eindpagina voor enquête (plus aangepast dankwoord, aangepaste diskwalificatie)SurveyMonkey- of Momentive-eindpagina

Verzenden

Verzenden PowerCasual
Verzend zo vaak als nodig en geen reactielimiet
Geavanceerde verzamelprogramma's (uitnodiging per e-mail, insluiten in website, offline kiosk*, sms-bericht*, QR-code, etc.)✅ *Alleen webkoppeling
Terugkerende enquêteKan niet automatisch enquêtes genereren
Slimme meldingenKan geen e-mails activeren

Analyseren

AnalyserenPowerCasual
Alle reacties weergeven
Gegevens exporterenPagina's met gedeelde gegevens en dashboards
Onbeperkte regels en filters voor enquêtes waarvan u eigenaar bentSlechts één regel per keer toepassen
Onbeperkte regels en filters voor enquêtes die met u zijn gedeeldAlleen weergeven
Gecombineerde filtersKan geen gecombineerde filters toevoegen
Opgeslagen weergavenPagina's met gedeelde gegevens en dashboards
KruistabelrapportenPagina's met gedeelde gegevens en dashboards
Geavanceerde analyse (reactiekwaliteit, stemmingsanalyse, woordwolk, taggen, statistische significantie, etc.)Diagrammen en gegevenstabellen

Samenwerking

SamenwerkenPowerCasual
Enquêtes delen en samenwerkenAlleen enquêtes weergeven die zijn gedeeld door Power-licenties
Samenwerken in werkgroepenAlleen weergeven
Wachtwoordbescherming (enquêtetoegang, gedeelde gegevens, gedeeld dashboard)Iedereen met een koppeling kan weergeven
Overgeplaatste enquêtes ontvangenKan geen overplaatsingen overplaatsen of ontvangen
Telefonische ondersteuningAlleen ondersteuning via e-mail

* Add-on-functie beschikbaar voor Power-licenties afhankelijk van de abonnements- en beheerderinstellingen

Beheerderrollen voor Power-licenties

Naast de Power-licentiefuncties hebben primaire beheerders en beheerders meer mogelijkheden om hun team te beheren. Hier vindt u belangrijke verschillen tussen de rollen:

Primaire beheerderBeheerder
Items toevoegen aan de teambibliotheek
Teamoverzicht weergeven
Gebruikers weergeven en beheren
Gebruikers uitnodigen voor lidmaatschap van het team
Doorlopende ondersteuning van de Customer Success Manager
Teamactiviteit weergeven
Factureringsgegevens beherenAlleen weergeven
Aanmeldingen en registraties beheren met accountcontroleGebruikers beheren en gebruikers uitnodigen
Standaardmachtigingen voor het hele team instellenAfhankelijk van de algemene instelling
Algemene teambrede instellingen beherenAlleen weergeven, instellingen selecteren

* Ga voor meer informatie over divisiebeheerders naar Divisies

Uw licentie of rol wijzigen

Hoe wijzig ik mijn licentie of rol?

Als u een Power-licentie wilt, klikt u op Power-licentie aanvragen bovenaan een pagina om uw primaire beheerder een verzoek te sturen, of klik op Functie aanvragen als u een vergrendelde functie ziet die u graag wilt gebruiken.

Neem voor alle andere verzoeken contact op met uw primaire beheerder. Als u het e-mailadres van de primaire beheerder wilt opzoeken, klikt u op uw gebruikersnaam in de hoofdnavigatie en gaat u naar Mijn account. U vindt het e-mailadres van uw primaire beheerder onder Accountgegevens.

Hoe controleer ik de status van mijn Power-licentieaanvraag?

Klik op Power-licentie aanvragen bovenaan een pagina om te zien wanneer u het verzoek hebt verstuurd, wat het e-mailadres us van uw primaire beheerder en een optie om deze met één klik een herinnering te sturen. U krijgt een e-mail zodra de primaire beheerder uw aanvraag heeft geaccepteerd of afgewezen.

Kan ik een Power-licentie aanvragen als ik al ben afgewezen?

Ja, u kunt altijd een Power-licentie aanvragen. Als u in het verleden bent afgewezen, neem dan contact op met uw primaire beheerder om ervoor te zorgen dat hij of zij uw aanvraag begrijpt.

Uw Enterprise-team beheren

Om uw Enterprise-team te beheren, moet u een primaire beheerder of beheerder zijn. Divisiebeheerders, ga naar Divisies.

Licenties of rollen wijzigen

1. Selecteer Mijn team in het hoofdnavigatiemenu.
  2. Selecteer Gebruikers beheren.
  3. Zoek de gebruikersnaam van degene wiens licentie of rol u wilt wijzigen, klik op :dot:dot:dot: en kies Gebruikersdetails weergeven.
  4. Klik naast de licentie of rol op Wijzigen.
  5. Kies een nieuwe licentie of rol.
  6. Klik op Opslaan. De gebruiker ontvangt een e-mail met de melding dat u hun rol of type licentie hebt gewijzigd.

TIP! U kunt de Power-licentie van een gebruiker maar één keer in de 90 dagen veranderen in een Casual-licentie, maar u kunt deze persoon altijd weer terugzetten naar een Power-licentie.

Power-licentieaanvragen

• Hoe beoordeel ik Power-licentieaanvragen van mijn team?
  • Hoeveel Power-licenties kan ik toewijzen?