Vragenbank met aangepaste vragen

BETAALDE FUNCTIE: de vragenbank met aangepaste vragen is alleen beschikbaar bij sommige betaalde abonnementen. Kijk wat er bij uw abonnement hoort.

Met de vragenbank met aangepaste vragen kunnen primaire beheerders en beheerders aangepaste vragen toevoegen aan de Bibliotheek van hun team. Mensen met een licentie met volledige toegang in het team kunnen de vragen vanuit de vragenbank toevoegen aan hun enquête.

Primaire beheerders en beheerders kunnen enquêtevragen aan de bibliotheek toevoegen.

Een nieuwe vraag toevoegen aan de bibliotheek:

1. Ga naar het tabblad Enquête ontwerpen, maak een vraag en klik op Opslaan.
  2. Plaats de muiswijzer op de vraag en klik op Bibliotheek.
  3. (Optioneel) Voeg tags toe. Klik op het veld Tags toevoegen, typ de gewenste tag en klik op Tag maken als u een nieuwe tag wilt toevoegen. Of kies een bestaande tag uit de lijst.
  4. Klik op Toevoegen aan bibliotheek.

Tags categoriseren uw bedrijfsvragen zodat ze gemakkelijker kunnen worden gevonden. Mensen die vragen zoeken in de vragenbank van uw team, kunnen filteren op tag.

Tags zijn hoofdlettergevoelig.

Primaire beheerders en beheerders kunnen bedrijfsvragen bijwerken en verwijderen.

• Bedrijfsvragen bijwerken
  • Bedrijfsvragen verwijderen

Wanneer u vragen aan de bibliotheek toevoegt, komen deze beschikbaar in de vragenbank. Mensen met een licentie met volledige toegang in uw team kunnen zoeken en bladeren naar bedrijfsvragen in de vragenbank en deze toevoegen aan hun enquêtes.

Een bedrijfsvraag toevoegen aan uw enquête:

1. Klik in het tabblad Enquête ontwerpen op Vragenbank op de linkerzijbalk.
  2. Klik op Vragenbank van [uw teamnaam] om al uw bedrijfsvragen weer te geven.
  3. (Optioneel) Filteren op tag.
    • Klik op Filteren.
    • Selecteer een of meer tags.
    • Klik op Toepassen.
  4. Selecteer de vragen die u aan uw enquêteontwerp wilt toevoegen. Deze worden rechts in het voorbeeld weergegeven.
  5. Klik op + Vraag toevoegen.