Met het verzamelprogramma voor sociale media kunt u een koppeling naar uw enquête publiceren op Facebook, Twitter of LinkedIn. U kunt de enquêtekoppeling ook kopiëren om de enquête te delen waar u maar wilt.

Bètafunctie: ziet u de optie Publiceren op sociale media niet, maak dan een verzamelprogramma voor webkoppelingen zodat u opties kunt bekijken om te publiceren op sociale media.

Vouw hieronder een sectie uit om uw enquête te publiceren.

• Op Facebook plaatsen
  • Publiceren op Twitter
  • Publiceren op LinkedIn

Klik op Aanpassen naast de enquêtekoppeling om een aangepast URL-einde te maken of om het enquêtedomein te wijzigen.

Als u de enquêtekoppeling aanpast nadat u deze op sociale media hebt gepost, wordt de koppeling in uw berichten niet gewijzigd.

De verzamelprogrammaoptie Delen op Facebook regelt of uw Facebook-vrienden uw enquête op hun tijdlijn kunnen publiceren of deze kunnen delen met hun netwerk.

Als Delen op Facebook Aan staat, kunnen uw vrienden het aan het bericht gekoppelde Facebook-bericht bewerken en delen, maar de kop en het bericht van SurveyMonkey kunnen niet worden bewerkt.

Als Delen op Facebook Uit staat, zien vrienden de optie Delen niet, maar kunnen ze de enquêtekoppeling mogelijk nog steeds kopiëren en plakken vanuit hun browser om deze zelf te delen.

U kunt hetzelfde verzamelprogramma gebruiken om uw enquête opnieuw te publiceren op een andere socialemediasite.