De taal van uw account wijzigen

Wijzig uw taalinstellingen om SurveyMonkey in uw voorkeurstaal te gebruiken. U ontvangt dan ook berichten (zoals betalingsbewijzen) in de taal van uw keuze. Alle bestaande enquêtes en gegevens blijven gewoon toegankelijk nadat u uw taalinstellingen hebt gewijzigd.

De standaardtaal van uw account wijzigen:

1. Klik op uw gebruikersnaam in de rechterbovenhoek van uw account.
  2. Klik op Mijn account.
  3. Schuif omlaag naar het gedeelte Algemene voorkeuren.
  4. Klik op Bewerken naast Taal.
  5. Kies uw voorkeurstaal in het vervolgkeuzemenu.
  6. Klik op Taal wijzigen.

Als u een enquête opstelt, komt de enquêtetaal overeen met de taal die u hebt ingesteld voor uw account. U kunt de taal van een afzonderlijke enquête wel altijd wijzigen, onafhankelijk van de accounttaal.

SurveyMonkey en de klantondersteuning zijn beschikbaar in diverse talen.

TaalSurveyMonkeyKlantondersteuning
Engels
Nederlands
Spaans
Frans
Duits
Portugees
Italiaans
Japans
Russisch
Koreaans
Turks
Zweeds
Deens
Fins
Noors
Traditioneel Chinees