Terugkerende enquêtes met webkoppelingen

Terugkerende enquêtes

Meld u aan om te zien of deze functie onderdeel is van uw abonnement.

Wilt u uw enquête verzenden via e-mail? Lees meer over het verzenden van een terugkerende uitnodiging per e-mail.

Met terugkerende enquêtes kunt u eenvoudiger dezelfde enquête op een regelmatige basis delen en voor langere perioden gegevens verzamelen. Deze verzamelprogramma-optie bespaart u tijd doordat er automatisch nieuwe webkoppelingen, ook wel exemplaren genoemd, worden gemaakt op basis van een door u gekozen frequentie. U kunt via deze instelling eenvoudig uw resultaten filteren op elk exemplaar en zo zien hoe mensen in de loop van de tijd verschillend hebben geantwoord.

1. Uw enquête ontwerpen

2. Een verzamelprogramma voor webkoppelingen maken

3. Terugkerende enquête inschakelen in uw verzamelprogramma-opties

4. E-mailmeldingen ontvangen zodra een nieuwe webkoppeling kan worden gedeeld met respondenten

5. De nieuwe koppeling delen

Een terugkerende enquête maken:

1. Ga naar de sectie Reacties verzamelen van uw enquête.
  2. Voeg een verzamelprogramma Webkoppeling toe.
  3. Klik op Terugkerende enquête in de verzamelprogramma-opties en selecteer Aan.
  4. Selecteer de frequentie waarop de terugkerende enquête wordt herhaald: dagelijks, wekelijks, maandelijks of driemaandelijks.
  5. Kies alle andere opties voor de terugkerende enquête, zoals wanneer de herhaling wordt herhaald, hoe dit wordt bepaald en wanneer deze eindigt.
  6. (Optioneel) Bewerk het e-mailadres voor de herinnering.
  7. Controleer het overzicht van de terugkerende enquête en klik op Doorgaan.
  8. Klik op Opslaan in het bevestigingsvenster om Mijn terugkerende enquêtes te openen.

In de sectie Mijn herhalingen kunt u de rest van uw verzamelprogramma-opties instellen in de sjabloon. Ook kunt u de koppeling naar uw enquête ophalen in de sectie Frequentie.

• Wat doet 'Herhalen op'?

U kunt uw nieuwe webkoppeling kopiëren vanuit het herinneringsbericht dat u via e-mail hebt ontvangen of vanuit het verzamelprogramma in uw account.

Elke nieuwe webkoppeling wordt aangeduid als een exemplaar. Elke exemplaarnaam bevat een nummer, zodat dat u de namen eenvoudig van elkaar kunt onderscheiden.

Uw nieuwe webkoppeling ophalen:

1. Ga naar de sectie Reacties verzamelen van uw enquête.
  2. Klik op de naam van uw verzamelprogramma waarvoor herhaling is ingesteld. Verzamelprogramma’s met een terugkerende enquête worden gemarkeerd met dit pictogram in uw lijst met verzamelprogramma’s:
  3. Klik in de sectie Mijn terugkerende enquêtes op het exemplaar dat u wilt openen.
  4. Kopieer de URL.
  5. Deel de koppeling.

Telkens als er een nieuwe webkoppeling wordt gemaakt, sturen we per e-mail een herinneringsbericht.

De e-mail wordt verzonden naar het adres dat u tijdens het instellen hebt ingevoerd in het veld Herinnering per e-mail. Standaard wordt het e-mailadres van de eigenaar in dat veld ingevuld, maar u kunt dit aanpassen. We raden aan om herinneringen op te sturen naar de persoon die de enquêtekoppeling deelt. De herinnering per e-mail kan maar aan één persoon worden verzonden en de inhoud van de e-mail kan niet worden aangepast.

Eventuele bewerkingen in de sjabloon Terugkerende enquête zijn alleen van invloed op toekomstige exemplaren.

Uw terugkerende enquête bewerken:

1. Ga naar de sectie Reacties verzamelen van uw enquête.
  2. Klik op de naam van het verzamelprogramma met de terugkerende enquête die u wilt bewerken. Verzamelprogramma’s met een terugkerende enquête worden gemarkeerd met dit pictogram in uw lijst met verzamelprogramma’s:
  3. Klik op de sjabloonbijnaam om deze te openen.
  4. Open uw verzamelprogrammaopties en bewerk de opties voor de terugkerende enquête.
  5. Klik op Opslaan.

• Een enquête afsluiten
  • Namen van exemplaren wijzigen

Wilt u de resultaten van een specifiek exemplaar in de sectie Resultaten analyseren zien, dan kunt u filteren op verzamelprogramma.

Als u uw resultaten wilt exporteren, kunt u het beste kiezen voor een export van alle reactiegegevens in de XLS-indeling, zodat u reacties eenvoudig kunt sorteren en filteren op verzamelprogramma.

FunctieBeperking
Enquêtekoppelingen aanpassenU kunt geen aangepaste URL-einden maken voor webkoppelingen in een terugkerende enquête. Als u een aangepast URL-einde maakt, wordt de terugkerende enquête automatisch uitgeschakeld, en vice versa.
Aangepaste variabelenAangepaste variabelen werken niet met terugkerende enquêtes. Schakel aangepaste variabelen uit in uw enquêteontwerp om de terugkerende enquête goed te laten werken.