Vraag met commentaarvak

Commentaarvak

Meld u aan om te zien of deze functie onderdeel is van uw abonnement.

Met de vraag van het type Commentaarvak kunt u lange reacties op open vragen verzamelen.

Video-overzicht

Een vraag van het type Commentaarvak maken

Dit vraagtype toevoegen:

1. Sleep het Commentaarvak vanuit de sectie Opbouwen naar uw enquête.
  2. Voer de tekst van de vraag in.
  3. Configureer de overige opties.
  4. Klik op Opslaan.

Enquêtegedrag

Bekijk voordat u uw enquête verzendt een voorbeeld van uw enquêteontwerp. Zo weet u hoe uw enquête bij respondenten wordt weergegeven.

Respondenten kunnen het tekstvak vergroten voor langere reacties. Er is geen limiet voor het aantal tekens dat zij kunnen invoeren.

Opmerking: u kunt geen limiet instellen voor het aantal woorden of tekens, of een tekenteller toevoegen.

Resultaten analyseren

Als u uw resultaten weergeeft in het gedeelte Resultaten analyseren, kunt u een lijst met alle reacties op open vragen bekijken. Klik op Antwoorden van respondenten bekijken onder een opmerking om naar de individuele reactie van de respondent te springen.

Met de functies voor tekstanalyse kunt u terugkerende woorden of thema's in uw reacties identificeren en hieraan tags toevoegen.