Feedback
Supportcenter

For at sikre, at din adgang til betalte funktioner aldrig afbrydes, er betalte abonnementer abonnementer, der som standard fornys automatisk. Du kan til enhver tid opsige automatisk fornyelse for at nedgradere dit abonnement ved udgangen af din betalte periode.

Annullering af automatisk fornyelse forhindrer, at din betalingsmetode debiteres på din næste faktureringsdato, eller hvis du betaler via faktura, forhindres det, at din næste faktura bliver udstedt. Dit nuværende abonnement (den periode, du allerede har betalt for) påvirkes ikke, så du vil fortsat have adgang til og kunne bruge betalte funktioner, indtil abonnementet nedgraderes på din næste faktureringsdato.

Hvis du befinder dig i den Europæiske Union og har opgraderet en ny konto inden for de sidste 14 dage, kan du også læse vores Politik for annullering af EU-abonnement.

Hvis du har opgraderet til et betalt abonnement, eller hvis du er Primær administrator for et Team, kan du slå automatisk fornyelse fra for at opsige dit abonnement ved næste faktureringsperiode.

Sådan annullerer du automatisk fornyelse:

  1. Log på din SurveyMonkey-konto.
  2. Vælg din Profil-cirkel i øverste højre hjørne.
  3. Vælg Min konto.
  4. Vælg fanen Faktureringsoplysninger.
  5. Under Faktureringsprofil skal du vælge Administrer abonnement.
  6. Vi viser dig en oversigt over dit nuværende abonnement. Vælg Nedgrader til Basis.
  7. Fortæl os, hvorfor du nedgraderer, og markér afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at du forstår, at du mister betalte funktioner, og at ekstra besvarelser bliver slettet. Vælg Nedgrader.
  8. Vi viser dig det abonnement, som er ved at blive opsagt, samt den dato, hvor din konto bliver nedgraderet. Vælg Færdig for at annullere automatisk fornyelse eller Behold mit abonnement for at beholde dit nuværende betalte abonnement.

Når dit abonnement nedgraderes, ændres din abonnementstype til Basis (vores gratis abonnement). Hvis du annullerer et team, bliver alle konti nedgraderet, og teamet bliver opløst.

Hvis du i øjeblikket har en faktura, som ikke er betalt, kan du ikke se muligheden for at annullere automatisk fornyelse. Kontakt os for at annullere din konto.

Hvis du samarbejdede med vores salgsteam om at konfigurere din konto, bedes du kontakte os for at annullere din konto.

Hvis du annullerer en HIPAA-aktiveret konto, bringer vi din konto i suspenderet tilstand ved udgangen af din faktureringsperiode. Vi beholder kontoen i det tidsrum, som er angivet i BAA (forretningspartneraftalen), for at give dig mulighed for at forny den. Ved udgangen af suspensionsperioden lukker vi kontoen og sletter alle data på den.

Hvis du har købt et SurveyMonkey-abonnement gennem SurveyMonkeys mobilapp til iOS, administreres faktureringen af Apple i stedet for SurveyMonkey. Du skal opsige dit abonnement på deres platform i stedet for i SurveyMonkey.

Du kan slette din egen konto, så længe du ikke er på et team. Når du sletter din konto eller en konto i dit team, deaktiveres kontoen med det samme. Du vil ikke kunne logge ind eller få adgang til indhold, fakturaer eller betalingshistorik. Alle konto- og spørgeundersøgelsesdata bliver permanent fjernet fra vores system efter 365 dage.

Sådan sletter du din konto:

  1. Log på din SurveyMonkey-konto på en stationær computer eller laptop.
  2. Klik på din Profil-cirkel i øverste højre hjørne, og vælg Min konto.
  3. Rul til bunden af siden, og vælg Slet konto permanent.
  4. Når du har gennemset oplysningerne, skal du markere alle afkrydsningsfelter og vælge Næste for at bede om en kode til bekræftelse af sletning af konto.
  5. Tjek din e-mailindbakke for din kode. Indtast koden, og vælg Slet konto. Hvis du har problemer med at modtage koden, skal du muligvis tilføje SurveyMonkey til din liste over sikre afsendere.
  • Jeg kender ikke min adgangskode til at slette min konto
  • Du kan have flere konti med den samme e-mailadresse.
  • Jeg kan ikke klikke på bekræftelsesknappen
  • Jeg er nødt til at slette min konto ved hjælp af SurveyMonkey-appen på iOS

Vi refunderer ikke automatisk den resterende tid til dig, når du opsiger et abonnement eller sletter en konto.

I de fleste tilfælde betyder annullering af automatisk fornyelse inden udløbet af dit abonnement, at du vil have adgang til betalte funktioner indtil udgangen af dit abonnements løbetid. Hvis du kun har brug for et betalt abonnement i kort tid, tilbyder vi et månedligt abonnement. I overensstemmelse med vores servicebetingelser gælder det, at når du opsiger dit abonnement, refunderes tidligere gebyrer ikke, medmindre det er lovligt påkrævet. Forbrugere i Den Europæiske Union har refusionsrettigheder som beskrevet i vores Politik for annullering af EU-abonnement. Hvis du bor i en anden region, hvor vi ifølge loven er forpligtet til at udstede en refusion ved en tidlig annullering, eller du har spørgsmål angående aflysninger eller refusioner, kan du kontakte os.

Hvis du sletter din individuelle konto, mister du adgang til betalt tid, der er tilbage af dit abonnement. Under sletningsprocessen accepterer du udtrykkeligt, at du giver afkald på den resterende periode af dit nuværende betalte abonnement, og du anerkender, at du ikke bliver refunderet for denne ubenyttede periode.

Hvis du sletter en konto på dit team, mister du ikke adgangen til betalt tid, der er tilbage til deres plads. Vedkommendes plads bliver i stedet ledig, og du kan invitere en anden person til teamet uden ekstra omkostninger.

Hvis du ikke har logget ind på din gratis SurveyMonkey- eller SurveyMonkey Contribute-konto i mere end 3 år, betragter vi kontoen som inaktiv, og den bliver slettet permanent.

Log på din konto for at bevare adgangen – du skal muligvis nulstille din adgangskode efter en længere periode med inaktivitet.