SurveyMonkey
Soru eklemek için nasıl sürükleyip bırakılacağını gösteren animasyonlu bir GIF
  1. Anketi Tasarla sekmesinde, kenar çubuğunun Oluştur bölümüne gidin.
  2. Anketinize eklemek istediğiniz soru tipini bulun. Bir örnek görmek ve daha fazla bilgi almak için imlecinizi herhangi bir soru tipinin üzerine getirin.
  3. Soruyu anketinize eklemek için sürükleyip bırakın veya imlecinizi üzerine getirin ve anketinizin sonuna eklemek için EKLE öğesini tıklayın.
  4. Soru metninizi ve yanıt seçeneklerini yazın; mevcut seçenekleri ve ayarları gözden geçirin.
  5. Kaydet düğmesini tıklayın.

MEVCUT DİLLER: Bu özellik, yalnızca SurveyMonkey'i İngilizce, İspanyolca, Fransızca, Portekizce, Almanca veya Felemenkçe dillerinde kullandığınızda mevcuttur.

  1. Anketi Tasarla sayfasından +Yeni Soru öğesini tıklayın.
  2. Soru metninizi girdiğinizde otomatik olarak soru türü önerilir ve alttaki görüntü güncellenir. Gerekirse soru türünü manuel olarak güncellemek için aşağı açılır menüyü kullanın.
  3. Yanıt seçeneklerini yazın; mevcut seçenekleri ve ayarları gözden geçirin.
  4. Kaydet düğmesini tıklayın.

İPUCU! Her soru türüne ait belirli seçenekler ve ayarlar hakkında daha fazla bilgi için soru türünüze ilişkin yazıyı buradan bulabilirsiniz.

Soru türünü nasıl değiştireceğinizi gösteren animasyonlu bir GIF
Yanıt Gizleyin
Simge
Açıklama
Yeni bir yanıt seçeneği, satır seçeneği veya sütun seçeneği ekleyin.
İlgili yanıt seçeneğini, satır seçeneğini veya sütun seçeneğini silin. Bu seçenek sadece henüz yanıt toplamamış sorular için mevcuttur.
🚫Daha sonraki yanıtlayanlara görünmemesi için ilgili yanıt seçeneğini, satır seçeneğini veya sütun seçeneğini gizleyin. Bu seçenek sadece yanıt toplamış sorular için mevcuttur.

İPUCU! Çok sayıda yanıt seçeneğiniz varsa, tüm yanıtları Toplu olarak kopyalayıp yapıştırmak için + Toplu Yanıtlar öğesini tıklayın.