Waar vind ik mijn exports nadat ik ze heb gedownload?

We bewaren veertien dagen lang een kopie van uw exports, zodat u ze gemakkelijk opnieuw kunt downloaden:
  1. Ga naar de sectie Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Klik op Exports in de linkerzijbalk.
  3. Klik op de pijl om de export te downloaden.

Uw browser slaat exports die u hebt gedownload meestal op in de map Downloads van uw computer.

Als u pop-upblokkering hebt ingeschakeld, wordt u mogelijk via een browserwaarschuwing gevraagd of u pop-upvensters wilt toestaan. U moet pop-upvensters toestaan om de export te downloaden.

Uw browser slaat exports die u hebt gedownload meestal op in de map Downloads van uw computer.