Wat is een gecomprimeerd bestand of ZIP?

Als u een export downloadt, kan dit een gecomprimeerd bestand zijn (gewoonlijk een ZIP genoemd). Bestanden worden kleiner door compressie. Wij comprimeren exports om het downloaden te versnellen en meer opslagcapaciteit te verkrijgen.

Nadat u het bestand het gedecomprimeerd of uitgepakt, ziet u de bestanden die uw enquĂȘteresultaten bevatten. Als u een Windows-computer gebruikt, kunt u WinZip gebruiken. Als u met een Mac werkt, kunt u StuffIt Expander gebruiken.
Exports worden in een gecomprimeerd formaat afgeleverd. Dit wordt gewoonlijk een ZIP genoemd.