Eindpagina voor enquête

Met de verzamelprogrammaoptie Eindpagina voor enquête stelt u in wat enquêtedeelnemers te zien krijgen als ze uw enquête voltooien.

De eindpagina van de enquête die u selecteert, is specifiek voor het afzonderlijke verzamelprogramma. Als u uw enquête verzendt via meerdere verzamelprogramma's, moet u de optie voor de eindpagina van de enquête in elk verzamelprogramma bijwerken.

Ga naar...

Een eindpagina voor de enquête kiezen

Een eindpagina voor uw enquête kiezen:

1. Klik in de sectie Reacties verzamelen op de naam van het verzamelprogramma en open de verzamelprogrammaopties.
  2. Klik op Eindpagina voor enquête. Mogelijk moet u klikken op Geavanceerde opties weergeven.
  3. Kies een optie voor de eindpagina.

De optie voor de eindpagina van de enquête is niet beschikbaar als u de enquête insluit via het verzamelprogramma voor websites.

Opties voor de eindpagina van een enquête

Afhankelijk van het verzamelprogrammatype dat u gebruikt voor uw enquête, kunt u een van de volgende opties kiezen voor wat mensen zien nadat ze uw enquête hebben ingevuld:

OptieBeschrijving
Aan: de standaardeindpagina weergeven (standaardoptie)Enquêtedeelnemers zien een SurveyMonkey-webpagina. Hierin worden ze bedankt voor het invullen van de enquête. Ook zien ze informatie over onze site of worden ze uitgenodigd om een optionele enquête in te vullen van het onderzoeksteam van SurveyMonkey.
Aan: een aangepaste eindpagina weergevenEnquêtedeelnemers worden omgeleid naar een webpagina van uw keuze.
Uit: de beginpagina van de enquête opnieuw weergeven en een andere reactie toestaanDe eerste pagina van de enquête wordt geopend, zodat deze opnieuw kan worden ingevuld. Voor het gebruik van deze optie moet u het verzamelprogramma voor webkoppeling gebruiken en meerdere reacties inschakelen.
Uit: het enquêtevenster of het enquêtetabblad sluitenHet enquêtevenster of het tabblad wordt automatisch gesloten. Afhankelijk van hun browserinstellingen krijgen enquêtedeelnemers mogelijk een lege pagina te zien of worden ze gevraagd of ze het venster willen sluiten.

SurveyMonkey-branding verwijderen

Als u geen SurveyMonkey-branding op de eindpagina voor de enquête wilt, kunt u het domein wijzigen in een URL voor eigen merkgebruik.

Met de verzamelprogrammaoptie Eindpagina voor enquête stelt u in wat enquêtedeelnemers te zien krijgen als ze uw enquête voltooien. Gebruik de standaard SurveyMonkey-eindpagina, leid om naar een andere website, sluit het venster of leid de enquête terug naar het begin om meer reacties te verzamelen.